6k bütçede bundan iyisi yok hocam tomahawk 9k idi yanlış hatırlamıyorsamAsus rog strix b650 a gaming wifi kötü mü? Birisi sorunlu mu demişti bilmiyorum. Ne gibi daha iyi toma
tomahaek daha mantıklı diye düşündüm daha üst model buna göre

6k bütçede bundan iyisi yok hocam tomahawk 9k idi yanlış hatırlamıyorsamAsus rog strix b650 a gaming wifi kötü mü? Birisi sorunlu mu demişti bilmiyorum. Ne gibi daha iyi toma
tomahaek daha mantıklı diye düşündüm daha üst model buna göre
O zaman en mantıklısı msı gibi ya daha stabilse asusun bios tarafında sıkıntı varsa eğer msı mantıklı gibiTecrübem yok ama asusun bios tarafında sorunları oldugunu söyleyenler vardı ben sadece okuduğum kadarıyla biliyorum msi tarafı daha stabil tomahawk tarafı için sogutmada cok iyi olduğu söyleniyor.
İndirimde ya hocam 7500 e düştü amazonda şuan 20 dolarda steam cod veriyormuş nerdeyse aynı fiyata geliyor6k bütçede bundan iyisi yok hocam tomahawk 9k idi yanlış hatırlamıyorsam
O zaman en mantıklısı msı gibi ya daha stabilse asusun bios tarafında sıkıntı varsa eğer msı mantıklı gibi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
İndirimde ya hocam 7500 e düştü amazonda şuan 20 dolarda steam cod veriyormuş nerdeyse aynı fiyata geliyor
oo fiyatı çok iyi düşmüş arkadaş tomahawkı kaçırmasın o zamanO zaman en mantıklısı msı gibi ya daha stabilse asusun bios tarafında sıkıntı varsa eğer msı mantıklı gibi
İndirimde ya hocam 7500 e düştü amazonda şuan 20 dolarda steam cod veriyormuş nerdeyse aynı fiyata geliyor
5000 serisi pcı kaçla gelecek 5 le mi 4 de oluyor mu
20 dolar steam kodu var cok temiz sana diyim
PCI4 yeterli hocam 5000 serisi için5000 serisi pcı kaçla gelecek 5 le mi 4 de oluyor mu
Daha ilerisi için mi 5 gerekebilirPCI4 yeterli hocam 5000 serisi için
Valla süreklide ekran kartı değişilmez gibi 4070ti veya ti süper alsam heralde bi 5 sene rahat götürrü6000 serisi sınırda destekler gibi sonrasında yetmez gibi duruyor
Hatta şuan 1660 süper kullanıyorum yeni sistemede bunu takacam güzel indirimli asus tuf gibi güzel bir model indirime girdiğinde alacağım acele etmeden6000 serisi sınırda destekler gibi sonrasında yetmez gibi duruyor
bende 4070ti super alacağım aklımda galax almak varValla süreklide ekran kartı değişilmez gibi 4070ti veya ti süper alsam heralde bi 5 sene rahat götürrü
Hatta şuan 1660 süper kullanıyorum yeni sistemede bunu takacam güzel indirimli asus tuf gibi güzel bir model indirime girdiğinde alacağım acele etmeden
Benimde aklımda tuf serisi var hatta anakartı istediğim gibi bulsam tuf serisinin white versiyonuda varmışbende 4070ti super alacağım aklımda galax almak var
Şuan yeni sistemde sadece kasa ve sıvı soğutma hazır. Anakartıda alırsam 3 ü hazır olacakbende 4070ti super alacağım aklımda galax almak var
sakın marka holiganlıgı yapma pişman olursun sana diyim. hangisi iyi mantıklı onu al illa asus illa msi vs diye takılma onu zamanında yaptım ben her şey msi olsun dedim her markanın herşeyi güzel olmuyor şimdi kendime kızıyorumBenimde aklımda tuf serisi var hatta anakartı istediğim gibi bulsam tuf serisinin white versiyonuda varmışama duruma göre siyah bi kartta olur. Ama gönlüm tuftan yana tabii ki
Yok asus tuf cidden başarılı ekran kartında araştırmıştım soğutmasıda iyidi bayasakın marka holiganlıgı yapma pişman olursun sana diyim. hangisi iyi mantıklı onu al illa asus illa msi vs diye takılma onu zamanında yaptım ben her şey msi olsun dedim her markanın herşeyi güzel olmuyor şimdi kendime kızıyorum