Qpre
80+ Bronze

- Reaksiyon skoru
 - 243

amazondaki attıgım linki mutlaka değerlendir sana diyim karar seninHazır sistemde herşeyi düzgün yapınca aynı fiyata geliyordu bende tek tek toplamaya karar verdin

amazondaki attıgım linki mutlaka değerlendir sana diyim karar seninHazır sistemde herşeyi düzgün yapınca aynı fiyata geliyordu bende tek tek toplamaya karar verdin
Onu daha öncede görmüştüm alacaktım beyaz olmamasından dolayı arada kalmıştımda beyaz cidden sıkıntılı ya bulmak zor bulduğunda bir şeyi eksik oluyor. Mesela asrock ses kartı iyi değildi. Bazı x670 ler var 10 k ya filan msı onda da ses kartı baya kötüydü. En mantıklısı seninde attığın anakart gibi. Asus ta güzel aslında da arada kaldıydım ama msı iyi gibi duruyoramazondaki attıgım linki mutlaka değerlendir sana diyim karar senin
Siparişi geçtim bakalım hayırlısıamazondaki attıgım linki mutlaka değerlendir sana diyim karar senin
Hayırlı olsun hocam doğru karar benceOnu daha öncede görmüştüm alacaktım beyaz olmamasından dolayı arada kalmıştımda beyaz cidden sıkıntılı ya bulmak zor bulduğunda bir şeyi eksik oluyor. Mesela asrock ses kartı iyi değildi. Bazı x670 ler var 10 k ya filan msı onda da ses kartı baya kötüydü. En mantıklısı seninde attığın anakart gibi. Asus ta güzel aslında da arada kaldıydım ama msı iyi gibi duruyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Siparişi geçtim bakalım hayırlısı![]()
Teşekkür ederşm peşin fiyata 6 taksit varmış onuda yaptımHayırlı olsun hocam doğru karar bence