BlackShark V2 X mikrofonundan az ses geliyor

xvlox

80+
Reaksiyon skoru
4
Az önce kargom geldı mıkrofondan cok az ses gelıyor ses kaydeticisinden vb'de denedım hiç anlasılmıyor mıkrofondan cıkan ses. Ama dönüştürücüyle telefona takıp mıkrofonu denediğimde cok net ve yüksek gelıyor mıkrofondan cıkan ses, eğer kulaklıkta bir sorun olsaydı telefondada mıkrofon cok kötü olurdu diye düşünüyorum.

Az önce kargom geldı mıkrofondan cok az ses gelıyor ses kaydeticisinden vb'de denedım hiç anlasılmıyor mıkrofondan cıkan ses. Ama dönüştürücüyle telefona takıp mıkrofonu denediğimde cok net ve yüksek gelıyor mıkrofondan cıkan ses, eğer kulaklıkta bir sorun olsaydı telefondada mıkrofon cok kötü olurdu diye düşünüyorum.
razerın yazılımından arttırmayı denediniz mi?
denetim masasında mikrofon bölümüne gidip aktif olan mikrofonu değiştirin. sesini yükseltin

razerın yazılımından arttırmayı denediniz mi?
denetim masasında mikrofon bölümüne gidip aktif olan mikrofonu değiştirin. sesini yükseltin
aktivasyon kodum yok hocam ondan yazılımı kullanamıyorum

qr kodu okut
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

sil bu arada çalarlar vs arkasında belki kazımak için gri bi bölüm olabilir öyle biliyorum
qrda uygulama lınkı var kod olmaadıgı ıcın uygulama gıremıyorum hocam bu mıkrofon sesını nasıl baska turlu yapabılırmıyım

denetim masasından
1721480033594.png

Geri