ASUS Rog Strix g16 i9 14900hx versiyonu alınır mı

arkadaş iets gt600 ü önerdi 4600tl şuan da vermeye değer mi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bir de llano soğutucular varmış
Soğutucunun hiç bir etkisi olmaz o işlemciye yükseltsin yeter ne yaparsan yap fan hızı ne ise onu çeker bilgisayar kasalı olsaydı belki ama laptopda işe yaramaz stabil tutturmaya çalışır sadece i9 için işe yaramaz.

Soğutucunun hiç bir etkisi olmaz o işlemciye yükseltsin yeter ne yaparsan yap fan hızı ne ise onu çeker bilgisayar kasalı olsaydı belki ama laptopda işe yaramaz stabil tutturmaya çalışır sadece i9 için işe yaramaz.
tamamdır hocam sağolun

İşe yarıyor kardeşim. Bilmeden yorum yapmayalım

İşe yarıyor kardeşim. Bilmeden yorum yapmayalım
i9 14900hx e yaradığı bir video atarmısın? Ya da termal kısmadan kurtardığı bir video kanıt.

O kıytırık fan nasıl i9 14900hx in soğumasına yarasın adamlar boşuna metal fan koymamış cihaza.

i9 14900hx e yaradığı bir video atarmısın? Ya da termal kısmadan kurtardığı bir video kanıt.
Kendim r9 7845hx te kullanıyorum. 100 e ulaşan sıcaklığı 90 lara düşürüyor. Arkadaşım zamanında 14900hx le kullandı. Onda da aynı şekilde 10-15 derece civarı sıcaklık farkı oldu. Ürünü bilmeden işe yaramaz diye gereksiz bir yorum yapıyorsun

Kendim r9 7845hx te kullanıyorum. 100 e ulaşan sıcaklığı 90 lara düşürüyor. Arkadaşım zamanında 14900hx le kullandı. Onda da aynı şekilde 10-15 derece civarı sıcaklık farkı oldu. Ürünü bilmeden işe yaramaz diye gereksiz bir yorum yapıyorsun
Fanın hızı belli hiç bir işe yaramaz belki stabilize tutar ama anca 99 da stabilize tutar 14.nesil i9 diyoruz kıytırık plastik fanın bir işe yarayacağı yok kanıtla kabul edeyim.

Fanın hızı belli hiç bir işe yaramaz belki stabilize tutar ama anca 99 da stabilize tutar 14.nesil i9 diyoruz kıytırık plastik fanın bir işe yarayacağı yok kanıtla kabul edeyim.
Aynen işim yok senin için video çekicem. Sanki benim bunu önermemin bana bir faydası varda kanıtla diyorsun. Çokta umrumdaydı inanmanız. Benim kaybedeceğim bir şey yok. Kullandığım ürünü anlatıyorum . Durmuş yalancı muamelesi yapıyorsunuz. Akşam akşam sinirlendiriyorsunuz adamı

Aynen işim yok senin için video çekicem. Sanki benim bunu önermemin bana bir faydası varda kanıtla diyorsun. Çokta umrumdaydı inanmanız. Benim kaybedeceğim bir şey yok. Kullandığım ürünü anlatıyorum . Durmuş yalancı muamelesi yapıyorsunuz. Akşam akşam sinirlendiriyorsunuz adamı
Yapma adama durduk yere 4 bin lira ödeteceksin bir de adamı sinirlendiriyorsun diyorsun kimsin ki sen?

Kendi kullandığınız cihaz diye herkese aldırtmaya çalışmayın.

Victusda da aynı konu oldu.

Merhabalar yakın zamanda üniye gideceğim.Önceliki hedefim render ve ue 5 ten oyun geliştirme olucak ama valorant ve başka oyunlar da oynayacağım
bu laptop nasıldır

ek olarak ekliyorum 240 hz bir monitör de alacağım yanına
İşlemci güçlü fakat ekran kartı sönük kalmış dengeli bir sistem değil

Yapma adama durduk yere 4 bin lira ödeteceksin bir de adamı sinirlendiriyorsun diyorsun kimsin ki sen?
Ben kullandım 10 15 derece fark etti diyorum işe yaramaz diyorsun. Adam isterse alır istemezse almaz. Sen ürünü bilmeden işe yaramaz deyip birde ben kendi deneyimimi söyleyince yalancı muamelesi yapıyorsun. Bu mu yardımcı olmak? Bir ürün hakkında yorum yapılacaksa kullanan yapar. Kullanana yalancı muamelesi yapmanın bu foruma hiçbir faydası yok. Böyle şeyler yüzünden kendi kullandığım faydalı ürünleri tavsiye edesim gelmiyor. Ben insanlar faydalansın istiyorum siz insanı soğuyorsunuz. Ayrıca gayet sinirlenirim , bende sana yalancı gibi davransam sen de sinirlenirsin
Bende bu ürünü internetteki forumlardan gördüm. Kimseye kanıtla demedim. İnsanlar deneyimini paylaşmış güvendim aldım. Gayette mutluyum aldığıma

laptopda tavsiyem ryzen tercih etmen olur inteller çok ısınıyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,094,738
Üyeler
174,018
Son üye
ahmetkarakoc2001
Geri