Asus Rog Strix B650E-F Gaming Wi-Fi Alınır mı?

memruh

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
171
Son düzenleme:
bu ikili + 4070im var gayet memnunum

bu daha iyi bir seçim olacaktır
hocam açıkçası şık durdugu icin bu modeli söylemiştim yanında rgbsi oldugundan dolayı diğer modellerde bu yok

bilen dostlar bi yardım edebilir mi

Ryzen 7 7800x3d ile
yardım edebilirseniz memnun olurum
Bütçe sorun değil ise alınır oldukça güçlü bir anakarttır. Alternatif olarak beyaz tercih ederseniz Rog A modeli daha uygun fiyatla satılıyordu değerlendirilebilir.

Bu anakartı 7800x3d + 4080 Super ile kullanıyorum şu ana kadar herhangi bir problem yaşamadım.

Bütçe sorun değil ise alınır oldukça güçlü bir anakarttır. Alternatif olarak beyaz tercih ederseniz Rog A modeli daha uygun fiyatla satılıyordu değerlendirilebilir.
buna da baktım hocam ama anakartın orası burası beyaz olacak fakat ekran kartım siyah, ramler rgb siyah, sıvı soğutucu siyah, kasa beyaz olacak biraz karman çorman duracak gibi geldi bana

Bu anakartı 7800x3d + 4080 Super ile kullanıyorum şu ana kadar herhangi bir problem yaşamadım.
hocam soğutucun nedir acaba ve boştayken sıcaklık ve oyundayken sıcaklıklar ne alemde

buna da baktım hocam ama anakartın orası burası beyaz olacak fakat ekran kartım siyah, ramler rgb siyah, sıvı soğutucu siyah, kasa beyaz olacak biraz karman çorman duracak gibi geldi bana
Yok zaten bu anakartı beyaz kasa ve beyaz bileşenler ile donatacaksanız değerlendirin aksi takdir de diğer ürünler siyah kart beyaz sırıtır.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,182,004
Üyeler
187,607
Son üye
Elyvision
Geri