Nurullah1903
80+
- Reaksiyon skoru
- 15
oyunlarda daha iyi performans göstermek için mausunun iyi olması çok çok önem arz ediyor sizce mouse seçmek için hangi kriterler olmalı.
Öncelikle benim tavsiyem elin büyükse ona göre bi mouse tercih etmen. Ufak gibi gözükse de büyük problemlere yol açıyor. Tavsiye olarak da ben F.P olduğunu düşündüğüm rampage shine model mouse kullanıyorum dpi ayarı biraz az ama oyundan tamamlıyorum kalanı.oyunlarda daha iyi performans göstermek için mausunun iyi olması çok çok önem arz ediyor sizce mouse seçmek için hangi kriterler olmalı.
çok sağolSensörü çok kötü olmamalı, elinize oturmalı, çok ağır olmamalı bence asıl kriterler bunlar.
Eyvallah kral çok sağolMerhaba nurullah kardeşim, öncelikle ergonomiye dikkat et. Bir ürün özellikle el ile kullandığın bir ürünse elini rahat ettirmeli. Daha sonra bütçene uygun sensör modelleri belirle, sensör kalitesi ve marka kalitesine göre tercihini yap. Hız ve Hızlanma bir mouse için DPI/CPI'dan daha önemlidir. IPS ve G değeriyle belirtilir bu dediklerim. 200IPS ve 20G işini görür ama bütçe çok daha önemlidir![]()
çok sağolÖncelikle benim tavsiyem elin büyükse ona göre bi mouse tercih etmen. Ufak gibi gözükse de büyük problemlere yol açıyor. Tavsiye olarak da ben F.P olduğunu düşündüğüm rampage shine model mouse kullanıyorum dpi ayarı biraz az ama oyundan tamamlıyorum kalanı.