Çözüldü✓ Thermal Grizzly Kryonaut çok katı?

Asklepios

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
177
İşlemci: i3 13100f
Soğutucu: Stok soğutucu
Geçen cuma günü Thermal Grizzly Kryonaut isimli macunu almıştım bugün elime ulaştı ve macunu uygularken normal videolarda gördüğümden daah katı bir kıvamla karşılaştım (ilk termal macun uygulayışım) neyse diyip macunu uyguladım ve furmark testlerinde 100° derecenin üzerini görüyordu sonra boştaki sıcaklıüını ölçtüğümde 60 70 arası olduğunu gördüm nerede yanlış yaptım macun mu sıkıntılı acaba yardımcı olursanız sevinirim. Alttaki linkten aldım ürünü.

İşlemci: i3 13100f
Soğutucu: Stok soğutucu
Geçen cuma günü Thermal Grizzly Kryonaut isimli macunu almıştım bugün elime ulaştı ve macunu uygularken normal videolarda gördüğümden daah katı bir kıvamla karşılaştım (ilk termal macun uygulayışım) neyse diyip macunu uyguladım ve furmark testlerinde 100° derecenin üzerini görüyordu sonra boştaki sıcaklıüını ölçtüğümde 60 70 arası olduğunu gördüm nerede yanlış yaptım macun mu sıkıntılı acaba yardımcı olursanız sevinirim. Alttaki linkten aldım ürünü.
Teknobiyotik sahte macun satmaz diye düşünüyorum ama çok temiz bir firma da değil. Macunu ne kadar ve ne şekilde sürdünüz?

Ben teknobiyotikten mx4 almıştım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,174,833
Üyeler
186,548
Son üye
creepseaq
Geri