Emirhan Canbolat
80+
- Reaksiyon skoru
- 25
apple ın orjinal jarz aletini arıyorum fakat internettekilere güvenemiyorum orjinal kesin olan ve f/p olarak en iyi olanı atar mısınız ?
Apple resmi sitesindeki ürün kesinlikle orjinaldir buradan alınabilir ama uygun fiyat ve kaliteli ürün isterseniz Mcdodoya bakabilirsiniz 14 pro max 1 yıldır mcdodo kullanıyorum sorun yaşamadım
Orijinalliğinden emin olmak için Vatan, Teknosa, Media Markt gibi mağazalar gidip 719 TL karşılığına sahip olabilirsin.apple ın orjinal jarz aletini arıyorum fakat internettekilere güvenemiyorum orjinal kesin olan ve f/p olarak en iyi olanı atar mısınız ?
orijinal yerine mcdodo öneririm iphone 13 ü şarj ediyorum mcdodo ile ipjone orijinal şarzından çok daha iyiapple ın orjinal jarz aletini arıyorum fakat internettekilere güvenemiyorum orjinal kesin olan ve f/p olarak en iyi olanı atar mısınız ?
yorumlarında sahte ibaresi var o satıcıda
Arama yerine apple JARZ aleti yazıyorsunuz çıkıyor hocam.apple ın orjinal jarz aletini arıyorum fakat internettekilere güvenemiyorum orjinal kesin olan ve f/p olarak en iyi olanı atar mısınız ?