Öneri Yeni laptop termal macun değişimi

YazılımKafa

80+ Gold
Reaksiyon skoru
2,033
3- 4 ay önce Hp Vicus 16 aldım. Bugünde termal macunu değiştirdim. Değişmeden önce herkes gerek yok diyordu. Ama gerektiğini biliyordum. Çünkü fabrikada bunlara üst düzet termal macun sürmüyorlar. Thermal Grizzly Kryonaut aldım. Ve sonuç beklediğim gibi. En az 10 derece fark etti. Dying light 2 , the last of us, cs2 ve rust oynadım. Hiçbirinde 70 dereceyi geçmedi. Fanlar yarıda çalışıyor. Yani yeni laptopta da termal macun değiştirmek gayet mantıklı. Tabi kaliteli bir termal macun kullanacaksanız

Peki soğutma bloğunu sökmekten dolayı laptop garantisi ne oldu ?

Peki soğutma bloğunu sökmekten dolayı laptop garantisi ne oldu ?
İptal olmuş olabilir. Çok önemli değil
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İsteyen 2 sene bekler . Ben şahsen zaten şimdiye kadar 4-5 kez içini açtım. Termal macunu da değişmesem rahat etmezdim. Garanti çok umrumda değil. Yarın arayıp sorarım hp ye.

Son düzenleme:
İptal olmuş olabilir. Çok önemli değil
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İsteyen 2 sene bekler . Ben şahsen zaten şimdiye kadar 4-5 kez içini açtım. Termal macunu da değişmesem rahat etmezdim. Garanti çok umrumda değil. Yarın arayıp sorarım hp ye.
sordunuz mu garanti işini hocam

sordunuz mu garanti işini hocam
Laptopa zarar gelmediği sürece bozmaz diyor firma. Ama konuya güncelleme yapayım. Laptopta thermal grizzly alınmaz. Pump out yapıyor. Mx6 almak çok daha mantıklı. Alacaksanız mx6 alın

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,155,674
Üyeler
183,777
Son üye
Cowboy Bebop
Geri