Çözüldü✓ RTX4070 Oyunlarda Tam Performans Alamıyorum. FPS Düşük ve Droplar Oluyor

Kasa ve PSU.
Sisteme ekran kartını sonradan ekledim derken daha önce bir ekran kartı yoktu. İnternetten aldığım için ekran kartı takılı gelmiyor, kendim evde taktım demek istemiştim.
Anladım 3d ayar yaptığınıza göre tekrar bi oyunda deneyin bakalım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Anladım 3d ayar yaptığınıza göre tekrar bi oyunda deneyin bakalım
Ultra ayarlarda olacak şekilde

Bide psu marka model nedir. Ve daha önceki ekran kartı neydi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hayır
Bu kısmı diyor olabilir misiniz? Tüm oyunlar için ayarlar 'Kalite' olarak ayarlanmış zaten ben bir müdahale yapmadım. Ama sorun şu ben oyunları özellikle rekabetçi oyunları ultra ayarlarda oynamak istemiyorum. Yani GPU'nun full verimlilik vermesi için ultra ayarlarda mı oynamam gerekiyor? dediğim gibi rekabetçi oyunları ultra ayarlarda oynamak istemiyorum

Ekler

• efece.png
    efece.png
    130.8 KB · Hit: 150
Bu kısmı diyor olabilir misiniz? Tüm oyunlar için ayarlar 'Kalite' olarak ayarlanmış zaten ben bir müdahale yapmadım. Ama sorun şu ben oyunları özellikle rekabetçi oyunları ultra ayarlarda oynamak istemiyorum. Yani GPU'nun full verimlilik vermesi için ultra ayarlarda mı oynamam gerekiyor? dediğim gibi rekabetçi oyunları ultra ayarlarda oynamak istemiyorum
gücünü tam kullanması için oyun içinde grafik ayarlarını üst seviyelere çıkarmanız lazım, öbür türlü darboğaz olacaktır

3060 12gb ile 240fps sabit oynuyorum csyi valorantta 250den aşağı olmuyor. Ve bende düşükte oynuyorum. Hadi cs2 optimizasyonu kötü olabilir diyeceğim de valorantta o kadar düşük olması saçma geldi. Pc buildsde %45 darboğaz diyor.

Son düzenleme:
Daha şimdi CS2 girdim ayarlar full ultra 1080p. Sizce bu FPS ve GPU kullanımı normal mi ?

Ekler

• Counter-strike 2 Screenshot 2024.07.27 - 16.38.04.60.png
    Counter-strike 2 Screenshot 2024.07.27 - 16.38.04.60.png
    3 MB · Hit: 309
Hem işlemci hem ekran kartı düşük watt değerinde çalışıyor. Önceliğin anakarta BIOS update yapmak olsun.

Gpu kullanımın çok düşük , işlemci güç tüketimi de az gibi geldi. Biosta işlemci eco mod olarak ayarlı kalmış olabilir mi?

cs.png

bios da EZ System Tuning kısmı Normal olarak çalışıyor. Onu PBO Enhanchement yapsam ne olur?
IMG_2989.jpeg

IMG_2990.jpeg

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,914
Üyeler
184,700
Son üye
v3rtecc
Geri