yusuf aksu
80+
- Reaksiyon skoru
- 1
Merhaba Hzır sistem alıcam iki sistem arasında kaldım birisnde MSI RTX 4070 super var diyerinde GALAX RTX 4070 SUPER var hangi ekran kartı daha iyi
biri 3 fanlı diğeri 2 bütçen hangisine yetiyorsa. 2fanlı alsanda ekran kartı çok ısınmayacaktır gönül rahatlığıyla alabilirsin.Merhaba Hzır sistem alıcam iki sistem arasında kaldım birisnde MSI RTX 4070 super var diyerinde GALAX RTX 4070 SUPER var hangi ekran kartı daha iyi
bence galax galaxın teknolojısı cok ıyıMerhaba Hzır sistem alıcam iki sistem arasında kaldım birisnde MSI RTX 4070 super var diyerinde GALAX RTX 4070 SUPER var hangi ekran kartı daha iyi
alakası yok kankambence galax galaxın teknolojısı cok ıyı
yani hangisini öneriyosunbiri 3 fanlı diğeri 2 bütçen hangisine yetiyorsa. 2fanlı alsanda ekran kartı çok ısınmayacaktır gönül rahatlığıyla alabilirsin.
Galax 4070 super al dedim hatta sana aynı konuyu neden açtın tekrardan öneri yapmıştıkMerhaba Hzır sistem alıcam iki sistem arasında kaldım birisnde MSI RTX 4070 super var diyerinde GALAX RTX 4070 SUPER var hangi ekran kartı daha iyi
msi ventusu alsın hocam çayır çayır yandığındada masrafını sen karşılayacaksan alsın hocam msi.alakası yok kankam
hocam linkleri göndersene biyani hangisini öneriyosun
var knk telefonundan yada pcden ısıkları veya overclockunu ayarlıyabılıyorsun ve gamıngen tr den alırsan bısey olursa bırebır degısım yapıyolaralakası yok kankam
ilk olarak ben galax alsın demedim üstteki arkadaş yazdı 2. si ise 2 fanlıda gayet yeterli olacaktır testlerini izleyebilirsinGalax 4070 super al dedim hatta sana aynı konuyu neden açtın tekrardan öneri yapmıştık
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
msi ventusu alsın hocam çayır çayır yandığındada masrafını sen karşılayacaksan alsın hocam msi.
https://www.gaming.gen.tr/urun/4958...47som7mdabcd-2-yil-birebir-degisim-garantili/hocam linkleri göndersene bi
kanka sence 3 fanlı almakmı yoks telefondan ışıkları ayarlamakmı?var knk telefonundan yada pcden ısıkları veya overclockunu ayarlıyabılıyorsun ve gamıngen tr den alırsan bısey olursa bırebır degısım yapıyolar
galaxında 3 fanlı modelı varkanka sence 3 fanlı almakmı yoks telefondan ışıkları ayarlamakmı?
hmm 2 side 2 fanlı keyfin ne isterse onu al bence 2k daha ucuzunu al o parayla klavye, mouse, veya kulaklıkda alabilirsin yada işlemciyi soğuk tutacak 1 soğutucuhttps://www.gaming.gen.tr/urun/4958...47som7mdabcd-2-yil-birebir-degisim-garantili/
![]()
MSI GeForce RTX 4070 SUPER 12G Ventus 2X OC 12GB GDDR6X 192 Bit DLSS 3 Ekran Kartı
VENTUS ekran kartları, her görevi başarmak için gereken temel özelliklerin tümüne sahiptir.www.gaming.gen.tr
kankam linkler geldi devam tartışmaya gerek yokgalaxında 3 fanlı modelı var