HemşireAkali
80+
- Reaksiyon skoru
- 100
6 Ayın en düşük fiyatı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Edit: Dış kutusu hasarlıymış yeni gördüm kusura bakmayın
pttamvden bir şey alinmaz
6 Ayın en düşük fiyatı
Alıntıyı görüntüle
Niye ki? Eğer satan mağaza güvenilirse fazla sorun çıkacağını zannetmiyorum.pttamvden bir şey alinmaz
Olasi bir dolandirilma durumunda arkanda durmuyorlarNiye ki? Eğer satan mağaza güvenilirse fazla sorun çıkacağını zannetmiyorum.
önermiyorum baya kullandım ve gerçekten sıkıntılı analogda cok sıkıntı yaşadım elden ringde özzellikle oyun keyfinin içine ediyor ve ocean gate de unutmayın
6 Ayın en düşük fiyatı
Alıntıyı görüntüle
Ram alacaktım iyiki almamışım.Olasi bir dolandirilma durumunda arkanda durmuyorlar
satıcının google maps'de baya bi olumlu yorumu var ama bir şey diyemeyeceğim. ben ptt avm'de sorun yaşamadım ama yaşayanlar varmış. karar sizin.Bütçem 800 liraydı ya gamesir nova lite ın indirime girmesini bekleyecektim ya da f310 alacaktım f710 iyi denk geldi sizce gamepad de hasar varmıdır ve satıcı güvenilir mi
Gamepad de bir sorun olmadığını bilsem hemen alırım biraz düşünüp alacağımsatıcının google maps'de baya bi olumlu yorumu var ama bir şey diyemeyeceğim. ben ptt avm'de sorun yaşamadım ama yaşayanlar varmış. karar sizin.
satıcı ile konuş istersen internetteki telefon numarasından. belki indirim de yapar havale ile alışta pttavm çok komisyonu ödemedenGamepad de bir sorun olmadığını bilsem hemen alırım biraz düşünüp alacağım
Alıp logiteche kaydedersin ondan sonra yenisini veriyorlar zaten bir sorun varsa.pttamvden bir şey alinmaz
Nova lite daha iyiBütçem 800 liraydı ya gamesir nova lite ın indirime girmesini bekleyecektim ya da f310 alacaktım f710 iyi denk geldi sizce gamepad de hasar varmıdır ve satıcı güvenilir mi