Razer BlackShark V2 X mi? HyperX Cloud Core mu?

muratgullu

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
229
Merhaba arkadaşlar 2 kulaklık arasında kaldım ve acil almam gerekiyor.
HyperX Cloud Core + 7.1 HX-HSCC-2-BK/WW
Razer BlackShark V2 X

İki ürün arasında kaldım, hyperx şu an indirimde fiyat farkı aralarında 300-400 tl bandında. Ben genellikle cs 2 ve pubg tarzı oyunlar oynuyorum. Bu iki kulaklık arasında daha önceki kullanıp deneyimleyen arkadaşlar varsa acil olarak yardımcı olabilirlerse çok sevinirim.

Şimdiden teşekkür ederim.

HyperX Cloud 3 almanı tavsiye ederim

Razer BlackShark V2 X

İki ürün arasında kaldım, hyperx şu an indirimde fiyat farkı aralarında 300-400 tl bandında. Ben genellikle cs 2 ve pubg tarzı oyunlar oynuyorum. Bu iki kulaklık arasında daha önceki kullanıp deneyimleyen arkadaşlar varsa acil olarak yardımcı olabilirlerse çok sevinirim.

Burdan bakabilirsin

ben olsam gidip kafamda denerdim bence benzer performansları var Hyperx Cloud core kulaklık baglantıları dahi plastik kalitesiz duruyordu görerek al bnce

HyperX Cloud 3 almanı tavsiye ederim
Hocam o kadar bütcem yok fiyat farkı biraz fazla.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ben olsam gidip kafamda denerdim bence benzer performansları var Hyperx Cloud core kulaklık baglantıları dahi plastik kalitesiz duruyordu görerek al bnce
Deneme fırsatım olmadığı için maalesef denemeden ziyade tecrübe eden arkadaşların yönlendirmelerine göre almam gerekiyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Burdan bakabilirsin
Hocam buradan baktım ama çok bir şey anlamadım :)

testlere göre hyperx daha iyi gözüküyor ama tecrübeli arkadaşlar yönlendirir

Bu arada birde HyperX Cloud Stinger 2 Core bu model var Core ile aynı fiyat fark nedir acaba?

Hocam Razer Black Shark V2 X kullanıyorum 3 senedir. Herhangi bir problem yok. Mis gibi kulaklık. Sadece, sıcak bir bölgede yaşıyorsan kulağını harbi terletiyor. Onun haricinde bir problem yok.

Razer BlackShark V2 X

Bence razer barracuda x almanız daha mantıklı

HyperX Cloud 3 için bence bütçeni arttırıp almanda ısrarcıyım, 500₺ için aralarında performans farkı hatırı salıyacak kadar olduğunu düşünüyorum.

HyperX Cloud 3 için bence bütçeni arttırıp almanda ısrarcıyım, 500₺ için aralarında performans farkı hatırı salıyacak kadar olduğunu düşünüyorum.

Hocam arada 1500 tl fark var.

HyperX Cloud Core : 1598 ₺​

HyperX Cloud III : 2999 ₺​

Razer BlackShark V2 X

V2X aktif olarak kullanıyorum. İkisini de kullandım. Aralarında aşırı bir fark yok. Bazı yapıları farklı. Hangisi uygunsa onu alabilirsin. İstersen amazondan al. Beğenmezsen direkt iade edersin.

Bu arada HyperX Cloud Core DTS Yazıyor ama 7.1 olandan farkı var mı?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,097,680
Üyeler
174,603
Son üye
yurtdisi siparis
Geri