Nasıl bir motor almalıyım

mondial driftle başla kesinlikle tam bir başlangıç motoru, deposu çok büyük az yakar parçası ucuz ve çok bulunur

takip etmişim gözüküyor , sanırım arada yükseltmediğiniz için konuya yeni mesaj gelmiyor , güncellemeyi de düzenle butonu ile yaptığınız için bildirim gelmiyor.
Aynen hocam doğru. Sürekli yükseltip anasayfayı meşgul etmek istemiyorum çok ama arada bir up atarım.

kd125 önermem ne kadara vericek
ben üni için gideceğim oraya kendisinin eski motoru Hali hazırda yatıyor o yüzden bana vericek ben eksiğini gediğini yaptırıp kullanacağım üniversite sonrası çalışmaya başlayınca da kendisinden uygun bi fiyata alacağım. o zamanın piyasasına bağlı birazda.

mondial driftle başla kesinlikle tam bir başlangıç motoru, deposu çok büyük az yakar parçası ucuz ve çok bulunur
parçası ucuz mu? aynı motordan söz etmiyoruz sanırım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ben üni için gideceğim oraya kendisinin eski motoru Hali hazırda yatıyor o yüzden bana vericek ben eksiğini gediğini yaptırıp kullanacağım üniversite sonrası çalışmaya başlayınca da kendisinden uygun bi fiyata alacağım. o zamanın piyasasına bağlı birazda.
bence alma

hocam yukı taro gp2 hakkında ne dusunuyorsunuz acaba
Yuki yani şahsen uzak durulması gerek.

bence alma
ilk 2 sene bedava olucak o zamanki ekonomik durumuma göre direk arabada alabilirim beni üniye götürüp getirsin kafasındayım ilk baştan (Bisikletten gene iyidir :D)
Arkadaşım olduğundan da biraz rahat davranıyorum iyi bakmıştı motora diri motor.

bence alma

Yuki yani şahsen uzak durulması gerek.
mondial driftten bahsediyorum ben

Herkesin motor konusuna ihtiyacı varmış muhabbet coştu😁

mondial driftten bahsediyorum ben
7 bin lira sadece deposu 125lik sınıfta parçaları yine de pahalı diğer 125liklere nazaran

Tvs raider alınır o fiyata 80 k spor görünümlü ama alışması için önce Jüpiter falan alsa daha iyi

Hocam raider yaa
100k civarına pulsar varken raidera para vermem şahsen

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,192,463
Üyeler
189,270
Son üye
Bayra.m