- Reaksiyon skoru
- 116
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Uygulamadan canlı desteğe yazın ücreti söylerler.Varda 20 günü felan kaldı çok saplarlar mı acaba. Yeni fiyatları görünce içim sıkılıyor.
Uygulamadan canlı desteğe yazın ücreti söylerler.Varda 20 günü felan kaldı çok saplarlar mı acaba. Yeni fiyatları görünce içim sıkılıyor.
Geçersiniz ama taahhüt iptal ücreti çıkar.turktelekomda 6 aylık tahatum kaldı ayda 700 lira ödüyorum buna gecemez miyim
Yeni hat ve ya numara taşımada geçerliBu paket taahhütlü mu ben Turkcell kullanıyorum hâli hazırda 329tl 15gb
Yani taahhütlü cayma bedeli vardırYeni hat ve ya numara taşımada geçerli
bu cayma bedelini nerden görebilirim559tl cayma bedelim varen hızlı mantıklı hangi operatöre taşıyıp geri gelmem lazım varmı bilgisi olan.
Canlı desteğe yazdım benbu cayma bedelini nerden görebilirim
Bende ikinci hattımı geçirdim direktBaşvuru yaptık bakalım hayırlısı artık 2 hattım oldu yenisiyle yeni ufuklara yelken açarım![]()
ttden 50gb 175tl oduyorum 2 ay önce yaptım sözleşmeyiBu fiyata turkcell kalitesi bulunmaz.
Büyük Festival 60GB Paketi Çok Uygun
Hat taşıma ve yeni hat alımında geçerli.
Numara Taşıma | Turkcell Hat Taşıma ve Yeni Hat Fiyatları
Turkcell’li olmak çok kolay! Başvurunuzu turkcell.com.tr veya uygulama üzerinden hızlıca yapın. Numaranızı taşıyın veya yeni bir numarayla Turkcell’li olun.www.turkcell.com.tr