1500tl klavye önerisi

Merich1

80+
Reaksiyon skoru
4
Arkadaşlar Red switch klavye almayı düşünüyorum bütçem 1500tl 3 aşağı 5 yukarı esneyebilirim, bu fiyat bandında fps oyunları için önerebileceğiniz klavyeler var mı? Mümkünse Aliexpress ya da Amazon olmasın.

Ajazz ak992 veya 980 pro

Arkadaşlar Red switch klavye almayı düşünüyorum bütçem 1500tl 3 aşağı 5 yukarı esneyebilirim, bu fiyat bandında fps oyunları için önerebileceğiniz klavyeler var mı? Mümkünse Aliexpress ya da Amazon olmasın.
Monster pusat red switch versiyonunu bulabilirsen uzun süredir sıkıntısız kullanıyorum, 3 senelik cihaz bitek enter tuşunun hissiyatı biraz azaldı başka sorunu yok

Gamepower ogre red switch kullanıyorum çok güzel klavye tavsiye ederim 3 yıldır aktif kullanıyorum

Monster pusat red switch versiyonunu bulabilirsen uzun süredir sıkıntısız kullanıyorum, 3 senelik cihaz bitek enter tuşunun hissiyatı biraz azaldı başka sorunu yok
3 kere garantiye yolladım değiştirdiler uzun kullanımda tuşlar siliniyor önermem rezalet klavye.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Amazon'dan RK61 al. Bu fiyatta ülke içinden adam akıllı bir şey bulamazsın.

Amazon dışında düzgün klavye satan yer yok
Ajazz ak 992 alabilirsin monster ve gamepower önermem

3 kere garantiye yolladım değiştirdiler uzun kullanımda tuşlar siliniyor önermem rezalet klavye.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Amazon'dan RK61 al. Bu fiyatta ülke içinden adam akıllı bir şey bulamazsın.
Kullanımdan kullanıma değişiyor 3 kusur senedir bende klavyeyi 1 kere temizlemedim 2 kere yere düştü sıkıntısız çalışıyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,217,015
Üyeler
197,109
Son üye
gcoskun
Geri