Çağrı Baba
80+
- Reaksiyon skoru
- 17
Bilgisayarımda gta 5 yüklü tekrar gta yı yüklemek istemiyorum windows 10 nunda desteği bitecek 11 e geçerken gta silinirmi silinirse silinmememsi için ne yapabiliriz?
Hocam internetim yavaş diye temiz kurulum yapmak istemiyorum gta 5 sabah 4 den gece 3 e kadar anca indi zatenTemiz kurulum yapmanızı öneririm. Sorun çıkabiliyor ben 2 kere formatladım bu yüzden.
hocam geçersin ama sonra sorun çıkarsa gene indireceksinHocam internetim yavaş diye temiz kurulum yapmak istemiyorum gta 5 sabah 4 den gece 3 e kadar anca indi zaten
nası depolıycaz hocam diğer dosyalar umrumda değilhocam geçersin ama sonra sorun çıkarsa gene indireceksingtayı depolamayı deneyin.
Şuan türktelekom var hocam sözleşme var diye yenisi olmuyormmuş malesefTürknet Fiber'e geç, 10 dakikada insin.
Anladım hocam mesajınız için sağolunBu şekilde geçmek sağlıklı değil bir sorun çıkma olasılığı çok yüksek.
harici harddisk bulun hocam bir arkadaş akrabadan falan birkaç günlüğüne.nası depolıycaz hocam diğer dosyalar umrumda değil
Sadece oyunumu atıcam? oyun epic den yüklüharici harddisk bulun hocam bir arkadaş akrabadan falan birkaç günlüğüne.
Yine erken inmiş benimki 2 gün sürdüHocam internetim yavaş diye temiz kurulum yapmak istemiyorum gta 5 sabah 4 den gece 3 e kadar anca indi zaten