Çözüldü✓ DDR5 SİSTEME 200Hz AYARINDA 2K MONİTÖR ÖNERİSİ

Zerkavizs

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
151
Bütçe
5.500
Canavar sistem diziyorum 165Hz/200Hz ayarında 1080p monitör lazım
MAX BÜTÇE: 5500TL

Son düzenleme:
Bu bütçe de sistemin canavar olduğunu sanmıyorum.

Arkadaşın dediği gibi , iyi bir sistemse zaten 2k ips 200hz monitörler 10k üzeri 🤣🤣

kankam ya 2k ya da 200hz üstü olacak 2k fps oyunu için 7900xt-4070ti super lazım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

1722841355672.png

Arkadaşın dediği gibi , iyi bir sistemse zaten 2k ips 200hz monitörler 10k üzeri 🤣🤣
Arkadaş sabah, sabah canımı sıkmak için mi yapıyorsunuz? "200Hz ips 2k monitör" mü yazmışım ben? Önce yazdığımı oku. Birde gülücük emojisi atıyorsun. "165Hz/200Hz" aralığı demişim. Yani "MEALİ" 165Hz olur, varsa üstü de olur diye aralık belirtmişim. Lütfen okumayı öğrenin, canımı sıkmayın benim sabah, sabah.

Kargaya yavrusu şahin görünürmüş üstüne gitmeyin arkadaşın .
Arkadaş kendi sistemini bir yaz da bakalım karga kim, yavrusu kim.

Son düzenleme:
  • Hahaha
Reaksiyonlar: agno
Arkadaş sabah, sabah canımı sıkmak için mi yapıyorsunuz? "200Hz ips 2k monitör" mü yazmışım ben? Önce yazdığımı oku. Birde gülücük emojisi atıyorsun. "165Hz/200Hz" aralığı demişim. Yani "MEALİ" 165Hz olur, varsa üstü de olur diye aralık belirtmişim. Lütfen okumayı öğrenin, canımı sıkmayın benim sabah, sabah.
Tamam paşam sensin sensin artık VA panelde koklayarak bulursun adamları

Arkadaş ne kadar "sıkıntılısın" bilmiyorum da sabah sabah canımı sıkma benim. Kendi sistemini bir yaz da bakalım karga kim, yavrusu kim.
170 hzlerde 7.5 dan başlıyor giriş segmentleri

İlk olarak yukarıya zaten en uygun IPS monitörleride sıraladım 3 daha koayarsın paşa paşa 180hz alırsın diye ama galiba mesajlara tam anlamıyla bakmiyorsun illa açıklamak gerekiyor

Ama Asus Rog tavsiyemdir yinede

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,953
Üyeler
184,246
Son üye
eczces
Geri