Arkadaş sabah, sabah canımı sıkmak için mi yapıyorsunuz? "200Hz ips 2k monitör" mü yazmışım ben? Önce yazdığımı oku. Birde gülücük emojisi atıyorsun. "165Hz/200Hz" aralığı demişim. Yani "MEALİ" 165Hz olur, varsa üstü de olur diye aralık belirtmişim. Lütfen okumayı öğrenin, canımı sıkmayın benim sabah, sabah.Arkadaşın dediği gibi , iyi bir sistemse zaten 2k ips 200hz monitörler 10k üzeri
Arkadaş kendi sistemini bir yaz da bakalım karga kim, yavrusu kim.Kargaya yavrusu şahin görünürmüş üstüne gitmeyin arkadaşın .
Tamam paşam sensin sensin artık VA panelde koklayarak bulursun adamlarıArkadaş sabah, sabah canımı sıkmak için mi yapıyorsunuz? "200Hz ips 2k monitör" mü yazmışım ben? Önce yazdığımı oku. Birde gülücük emojisi atıyorsun. "165Hz/200Hz" aralığı demişim. Yani "MEALİ" 165Hz olur, varsa üstü de olur diye aralık belirtmişim. Lütfen okumayı öğrenin, canımı sıkmayın benim sabah, sabah.
170 hzlerde 7.5 dan başlıyor giriş segmentleriArkadaş sabah, sabah canımı sıkmak için mi yapıyorsunuz? "200Hz ips 2k monitör" mü yazmışım ben? Önce yazdığımı oku. Birde gülücük emojisi atıyorsun. "165Hz/200Hz" aralığı demişim. Yani "MEALİ" 165Hz olur, varsa üstü de olur diye aralık belirtmişim. Lütfen okumayı öğrenin, canımı sıkmayın benim sabah, sabah.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Arkadaş ne kadar "sıkıntılısın" bilmiyorum da sabah sabah canımı sıkma benim. Kendi sistemini bir yaz da bakalım karga kim, yavrusu kim.
"Canavar sistem" demek 4090TI sistem mi demek illa?? Ne takıldınız oraya. Öneri varsa yapın yoksa geçin gidin.Bu bütçe de sistemin canavar olduğunu sanmıyorum.
Doğrudur öneri ile gelseler bilgi verseler sıkıntı çıkmayacak ta arkadaşlar bilmişlik yapmaya yemin etmişler gibi.170 hzlerde 7.5 dan başlıyor giriş segmentleri