Neler Yeni

Çözüldü✓ DDR5 SİSTEME 200Hz AYARINDA 2K MONİTÖR ÖNERİSİ

Feyzoş

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
205
İsim
Feyzan Mutluay
2k 😕bu fiyata 😕 165hz 😕
bu fiyata en iyi 1080p ips gelir 2k ips çok para 😕

Zerkavizs

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
100
İsim
Ahmet Demir
Instagram
@Zerkavizs
İlk olarak yukarıya zaten en uygun IPS monitörleride sıraladım 3 daha koayarsın paşa paşa 180hz alırsın diye ama galiba mesajlara tam anlamıyla bakmiyorsun illa açıklamak gerekiyor
Arkadaş ben daha kimseye cevap yazmadan, herkes "illa açıklamak gerekiyor, bakmıyorsun" falan triplerine girmiş. Bir şey dedim mi ki böyle bir tavırla cevap yazıyorsunuz. İnsan gibi deseniz "kardeşim o fiyata anca bu modeller var, bu özellikler var" "sağol" diyeceğim. Arkadaş bana "kargaya yavrusu şahin gözükürmüş" falan yazıyor ne alaka yani? hayır anlamadım mı dedim ki "illa açıklamak gerekiyor" yazıyorsun? Ben yinede cevabın ve 3 önerin için teşekkür ederim kardeşim, yanlış anlama biraz canımı sıktılar.

Dahası  
Reaksiyon skoru
152
İsim
Mustafa Yüşa Varlı
Ben arkadaşın dediğine güldüm sadece sen benim mesajımı etiketleyerek atar yapıyorsun 😅🙃
Mesaj otomatik birleştirildi:

Arkadaş ben daha kimseye cevap yazmadan, herkes "illa açıklamak gerekiyor, bakmıyorsun" falan triplerine girmiş. Bir şey dedim mi ki böyle bir tavırla cevap yazıyorsunuz. İnsan gibi deseniz "kardeşim o fiyata anca bu modeller var, bu özellikler var" "sağol" diyeceğim. Arkadaş bana "kargaya yavrusu şahin gözükürmüş" falan yazıyor ne alaka yani? hayır anlamadım mı dedim ki "illa açıklamak gerekiyor" yazıyorsun? Ben yinede cevabın ve 3 önerin için teşekkür ederim kardeşim, yanlış anlama biraz canımı sıktılar.

Zerkavizs

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
100
İsim
Ahmet Demir
Instagram
@Zerkavizs
2k 😕bu fiyata 😕 165hz 😕
bu fiyata en iyi 1080p ips gelir 2k ips çok para 😕
Anlıyorum. Teşekkürler o zaman ya bütçemi değiştireceğim yada monitör, bakacağım.

Ben arkadaşın dediğine güldüm sadece sen benim mesajımı etiketleyerek atar yapıyorsun 😅🙃
benim sana demek istediğim tek şey "illa açıklamak gerekiyor" yazmandı. Diğer söylediklerim arkadaşa, sonra düzelttim zaten "yanlış anlama sana değil bu dediklerim" diye yazdım xD biraz gerginleştim.

Dahası  
Reaksiyon skoru
152
İsim
Mustafa Yüşa Varlı
Hayır ben aşağıya tavsiye monitörler bırakmasam dalga geçermiş gibi olurdum o zaman doğru, ama tavsiyemizide verdik kankam sen biraz gerginsin 😅🤣 sıkıntı yok , eğer sistemin 2k rahat oynatacak 4070 ve üzeri dengi bir ekran kartıyla Asus Rog cidden çok kaliteli bir monitör bir daha söyleyeyim

Anlıyorum. Teşekkürler o zaman ya bütçemi değiştireceğim yada monitör, bakacağım.

benim sana demek istediğim tek şey "illa açıklamak gerekiyor" yazmandı. Diğer söylediklerim arkadaşa, sonra düzelttim zaten "yanlış anlama sana değil bu dediklerim" diye yazdım xD biraz gerginleştim.

Zerkavizs

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
100
İsim
Ahmet Demir
Instagram
@Zerkavizs
Bu bütçe de sistemin canavar olduğunu sanmıyorum.
DDR5 7500F 6800XT 32gb ramli bir sistem. Yani sizin "canavar" anlayışınız nedir bilmem ama herkesin gözünde makul görülebilecek bir Pc. Birde takıldığınız nokta da çok saçma, yani ben "monitör öneri" yazmışım, siz cevap olarak "bu bütçe de sistemin canavar olduğunu sanmıyorum" yazmışsınız, alakayı anlayamadım? Canınız sağolsun yinede, iyi forumlar.

Hayır ben aşağıya tavsiye monitörler bırakmasam dalga geçermiş gibi olurdum o zaman doğru, ama tavsiyemizide verdik kankam sen biraz gerginsin 🤣 sıkıntı yok , eğer sistemin 2k rahat oynatacak 4070 ve üzeri dengi bir ekran kartıyla Asus Rog cidden çok kaliteli bir monitör bir daha söyleyeyim
Kusuruma bakmayın gerginleşmek benim hatam. Tekrardan cevaplarınız için teşekkür ederim. 😅

Red Devil RX 6800 XT + R5 7500F + MSİ B650 + 32GB Ramlı bir sistem diziyorum çoğu kaynakta bu değerleri oynattığı yazıyor oyun testi videolarında da gördüm yani bilemiyorum

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
152
İsim
Mustafa Yüşa Varlı
DDR5 7500F 6800XT 32gb ramli bir sistem. Yani sizin "canavar" anlayışınız nedir bilmem ama herkesin gözünde makul görülebilecek bir Pc. Birde takıldığınız nokta da çok saçma, yani ben "monitör öneri" yazmışım, siz cevap olarak "bu bütçe de sistemin canavar olduğunu sanmıyorum" yazmışsınız, alakayı anlayamadım?

Kusuruma bakmayın gerginleşmek benim hatam. Tekrardan cevaplarınız için teşekkür ederim. 😅
Önemi değil kanka , hayır aslında olay şu sistemin gayet canavar gibi ama canavar gibi bir sistemin canavar gibi bir monitöre ihtiyaç duyacağı için , sen 6k deyince biz başka bir şey sandık olay o tamamen

Zerkavizs

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
100
İsim
Ahmet Demir
Instagram
@Zerkavizs
Önemi değil kanka , hayır aslında olay şu sistemin gayet canavar gibi ama canavar gibi bir sistemin canavar gibi bir monitöre ihtiyaç duyacağı için , sen 6k deyince biz başka bir şey sandık olay o tamamen
aojsndıhansdıj Valla evde eşya kalmadı, halının üstünde yatıyorum. Artık "Kırık Düğün Sandalyesi" ile kullanacağım sistemi asoıdjaoıjshnjdoja Alışıldık bir şey değil tabi anlıyorum xD

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
152
İsim
Mustafa Yüşa Varlı
Jsjsjsjsjs benim mutfak sandalyemin verdiği konforu 5k lık koltuklar vermez zaten 🤣🤣🤣 hayırlı olsun kanka

xD aojsndıhansdıj valla evde eşya kalmadı halının üstünde yatıyorum kırık düğün sandalye ile kullanacağım sistemi asoıdjaoıjshnjdoja alışıldık bir şey değil tabi anlıyorum xD

Zerkavizs

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
100
İsim
Ahmet Demir
Instagram
@Zerkavizs
Jsjsjsjsjs benim mutfak sandalyemin verdiği konforu 5k lık koltuklar vermez zaten 🤣🤣🤣 hayırlı olsun kanka
aıjshdhayhsduhıasd Teşekkür ederim. Mutfak Sandalyenize ve yıllarca verdiği hizmete saygılar o7

Kargaya yavrusu şahin görünürmüş üstüne gitmeyin arkadaşın .
Sistem MSI B650 Gaming Plus WiFi + R5 7500F + Red Devil RX 6800 XT + 32 GB Ram Şahin mi Karga mı siz karar verin. xD

Dahası  
Reaksiyon skoru
152
İsim
Mustafa Yüşa Varlı
aıjshdhayhsduhıasd Teşekkür ederim. Mutfak Sandalyenize ve yıllarca verdiği hizmete saygılar o7

Sistem MSI B650 Gaming Plus WiFi + R5 7500F + Red Devil RX 6800 XT + 32 GB Ram Şahin mi Karga mı siz karar verin. xD

o7 🪖🪖🪖

Top Bottom