Neler Yeni

Çözüldü✓ DDR5 SİSTEME 200Hz AYARINDA 2K MONİTÖR ÖNERİSİ

Dahası  
Reaksiyon skoru
171
İsim
Mustafa Yüşa Varlı
hocam

Twisted Minds 27 Tm27pg Fhd 260hz 1ms Hdmı Dp Freesync/gsync Rgb Nano Ips Gamıng Monitör​

İyi midir, bir bilginiz var mıdır?
Twisted Minds en kalitesiz IPS monitör kanka sadece 2. Monitör olarak kullanılabilir . Daha Türkiye piyasasına gireli 1.5 yıl olmuş bir Rus markası olması lazım. zamanında çok araştırmıştım
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ve satıcısı Games Arena şok ve diğer marketlere gelen Twisted Minds monitörleri ve aksesuarları ucuz alıp pahalı satıyor 🤣

Baktım satıcılara aynende Games Arena

Ares Blackrosa

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
204
İsim
Ares Blackrosa

Zerkavizs

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
100
İsim
Ahmet Demir
Instagram
@Zerkavizs
Twisted Minds en kalitesiz IPS monitör kanka sadece 2. Monitör olarak kullanılabilir . Daha Türkiye piyasasına gireli 1.5 yıl olmuş bir Rus markası olması lazım. zamanında çok araştırmıştım

Ve satıcısı Games Arena şok ve diğer marketlere gelen Twisted Minds monitörleri ve aksesuarları ucuz alıp pahalı satıyor 🤣

Baktım satıcılara aynende Games Arena
Diğer bir forumda, "teknobum" forumunda birkaç arkadaş "gayet kaliteli, kullanıyorum ve algı yapılıyor" yazmış ama bir kaç arkadaş kalitesiz olduğunu iyi sebepler ve örneklerle açıklarken, bu kullananlar sanki teknolojiden, özelliklerden anlamayan, bunlardan bir haber alıp hiç bir şeyi fark edemeyen tipler gibi izlenim verdi bana. Kullanılan paneller, ürün özelliğini doğru belirtmeme, şikayetler gibi sebeplerden dolayı bende kalitesiz olduğu kanaatine vardım ama "yinede sorayım" dedim.

AOC 23.8" Q24G2A/BK 165Hz 1ms HDMI DP AdaptiveSync QHD IPS Gaming Monitör
buna da bakabilirsin üstüne biraz daha koyabilirsen bütçenin.

Aynı markanın 240hz ips monitörü var ve 8.000TL'ye. Aralarındaki fark ne, daha bilmiyorum, araştırmadım fakat bunu almak daha mantıklı gibi. Bir bilginiz veya tecrübeniz var mıdır bu monitörle alakalı

Dahası  
Reaksiyon skoru
171
İsim
Mustafa Yüşa Varlı
Kanka 24 inçlik modelinde al sat için zamanında 5 tane almıştık dediğim gibi sadece 2. Monitör olarak kullanılabilir ghosting çok fazla var

Diğer bir forumda, "teknobum" forumunda birkaç arkadaş "gayet kaliteli, kullanıyorum ve algı yapılıyor" yazmış ama bir kaç arkadaş kalitesiz olduğunu iyi sebepler ve örneklerle açıklarken, bu kullananlar sanki teknolojiden, özelliklerden anlamayan, bunlardan bir haber alıp hiç bir şeyi fark edemeyen tipler gibi izlenim verdi bana. Kullanılan paneller, ürün özelliğini doğru belirtmeme, şikayetler gibi sebeplerden dolayı bende kalitesiz olduğu kanaatine vardım ama "yinede sorayım" dedim.

Aynı markanın 240hz ips monitörü var ve 8.000TL'ye. Aralarındaki fark ne, daha bilmiyorum, araştırmadım fakat bunu almak daha mantıklı gibi. Bir bilginiz veya tecrübeniz var mıdır bu monitörle alakalı

Zerkavizs

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
100
İsim
Ahmet Demir
Instagram
@Zerkavizs
Kanka 24 inçlik modelinde al sat için zamanında 5 tane almıştık dediğim gibi sadece 2. Monitör olarak kullanılabilir ghosting çok fazla var
Bencede, kullananların yorumlarından falan bende öyle olduğunu anladım.

Dahası  
Reaksiyon skoru
171
İsim
Mustafa Yüşa Varlı

Zerkavizs

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
100
İsim
Ahmet Demir
Instagram
@Zerkavizs
Dahası  
Reaksiyon skoru
171
İsim
Mustafa Yüşa Varlı
Kanka 8 e kadar çıkacaksan bence

Yada aynı attigin modelin pivot olanı var 500 TL farkla

Yanlış yerede attık senden etiket gelince 🤣

Bu senin beğendiğin monitörün üst modeli zamanında forumda çok tavsiye edildi

Zerkavizs

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
100
İsim
Ahmet Demir
Instagram
@Zerkavizs
Kanka 8 e kadar çıkacaksan bence

Yada aynı attigin modelin pivot olanı var 500 TL farkla
Attığın MSI 9800TL 8K bütçeye uymuyor pek ama 500TL fark çıkabilir benden bakacağım. Tarlada çalışmaya gidiyorum sırf bütçeyi arttırmak için. xD Zaten 3 ayrı işte çalışıyorum, iyice belim boynum kırılacak gibi asjdhhaıshdıansd

Ares Blackrosa

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
204
İsim
Ares Blackrosa

Tecrübem yok ama olumlu yorumları var hep. Senin attığın ile benimki arasında ki fark benim ki 2K senin ki FHD.

Dahası  
Reaksiyon skoru
171
İsim
Mustafa Yüşa Varlı
Kanka o zaman naçizane bir tavsiye şimdilik bir 24 inç ortalama bir IPS monitör al ilerde ikinci monitör olarak kullanırsın , sonrasında iyi bir 27inc 2 k alırsın,
Hem kendinize zorlamamis olursun

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,022,764
Üyeler
162,056
Son üye
badromancex-efe
Top Bottom