Ps 4 slim spiderman limited edition alınır mı?

Reaksiyon skoru
2
Selamlar 8499 tl ye izmirde bir mağzada spiderman limited editiin buldum 1tb cuh kodunu bulamadım biliyorsanız söylermisinz bakın nolur series s demeyin bende zaten series var ve ben xbox oyunlarini hic begenmiyorum xbox ile birsey soylemeyin

PS5'e bütçe yetmiyorsa alınır tabii ki. PS oyunlarının fiyatlarını net bilmiyorum, çok yüksekse kırdırıp rahat rahat oynarsın.

Selamlar 8499 tl ye izmirde bir mağzada spiderman limited editiin buldum 1tb cuh kodunu bulamadım biliyorsanız söylermisinz bakın nolur series s demeyin bende zaten series var ve ben xbox oyunlarini hic begenmiyorum xbox ile birsey soylemeyin
O fiyata nasıl satıyor onu?

Kırık PS4 almak baya mantıklı ama PS5 ve ya Özel oyunlar umrunyzda değilse Series S falan alın derim.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Ve ya 2. El PC toplayın, Upgrade olanağınız olur.

Sahibindende game teknoloji peki spiderman limited edition cuh kodu ney birde baska bir magzadan kapida ödeme mevcut 8500 tl ye 1 adet kol 1tb ps4 slim
Bilmiyorum da onun CUH kodunu ne yapacaksın ki? Zaten Slim döneminde çıkmış cihazlar. İlk seri kalın kasa değil.

Kırık PS4 almak baya mantıklı ama PS5 ve ya Özel oyunlar umrunyzda değilse Series S falan alın derim.

Rx6600xt 5 5600 var

Series s de bende var

slimde cuh numarasının önemi yok yanında kaç kol verilecek
1 adet sony v2 spiderman limited edition conttroler

Rx6600xt 5 5600 var

Series s de bende var

1 adet sony v2 spiderman limited edition conttroler
Al o zaman ne diyin 😂 Ama PC varken Series almak için sebep yok ki.

Geri