DeveloperRedneck
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,758
Akakçede çıkmıyor indirim. Genelde 4 civarı oluyor ürünün fiyatı.
Uzun süredir kullanan varsa yorum yapabilirse sevinirim. Kartım açılırsa ben de alabilirim.
neredeyse bir sene olacak, oturma alanı normal koltuklara göre çok büyük (obezken beni kaldırdı) onun için sağlam
Akakçede çıkmıyor indirim. Genelde 4 civarı oluyor ürünün fiyatı.
Uzun süredir kullanan varsa yorum yapabilirse sevinirim. Kartım açılırsa ben de alabilirim.
Oturma alanın geniş olması güzelneredeyse bir sene olacak, oturma alanı normal koltuklara göre çok büyük (obezken beni kaldırdı) onun için sağlam
Ben bayadr koltuk arıyorum iyiyse alicam cidden sırt kısmı ne durumdaHB de 2753 yorum var 4.3 puan
Fiyat iyi duruyor ihtiyacı olan deneyebilir
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Oturma alanın geniş olması güzel
Sünger yumuşaklığı ve kalitesi nasıl hocam
Hocam sorması ayıp kaç kiloydunuz paylaşmak istemiyorsanız ben 150yim de kaldırır mıneredeyse bir sene olacak, oturma alanı normal koltuklara göre çok büyük (obezken beni kaldırdı) onun için sağlam
ben aldığım zaman 120 kiloydum rahat kaldırdı yanlış hatırlamıyorsam maks 120 kilo kaldırıyordu allaha şükür verdim bayaHocam sorması ayıp kaç kiloydunuz paylaşmak istemiyorsanız ben 150yim de kaldırır mı
cevabınız için teşekkürler hocamben aldığım zaman 120 kiloydum rahat kaldırdı yanlış hatırlamıyorsam maks 120 kilo kaldırıyordu allaha şükür verdim baya
Ayak kısımları metal mi plastik mi? Daha önce kullandığım koltuğun sert plastik idi öne doğru kırıldı. PC masasını kıracaktım az kalsın. Kırılma korkusu yaşamak istemiyorum kilolu olduğum için100 kiloyum 5 kere kırdım hepsindede yenisini gönderdiler , fiyatına göre iyi kalite ortalama , marka çok iyi ilgileniyor.
Metal ayaklarAyak kısımları metal mi plastik mi? Daha önce kullandığım koltuğun sert plastik idi öne doğru kırıldı. PC masasını kıracaktım az kalsın. Kırılma korkusu yaşamak istemiyorum kilolu olduğum için
Tekerlerin takıldığı kısımda mı metal hocam? Benim o kısım kırıldı tam olarakMetal ayaklar