MONİTÖR ALDIM TYPE C KABLOSU LAZIM

Reaksiyon skoru
10
MSI G274 27İNCH 1440P 180HZ monitör aldım type kablo ile kullanacağım ama bazı kablolar görüntü aktarımı yapmıyor sağlam kaliteli uzun ömürlü bir type c to type c kablo önerir misiniz lütfen

MSI G274 27İNCH 1440P 180HZ monitör aldım type kablo ile kullanacağım ama bazı kablolar görüntü aktarımı yapmıyor sağlam kaliteli uzun ömürlü bir type c to type c kablo önerir misiniz lütfen
type c ile nasil bagliyacaksiniz acaba

hocam başka marka önerebilir misiniz apple a ayar oluyorum sırf marka adı yüzünden fazla ücret ödemek istemiyorum birde şöyle bir şey buldum bu işimi görür mü

hangisi daha mantıklı

monitördeki type-c çıkışı görüntü aktarımı yapmıyor, sadece güç veriyor

Sirf apple diye pahali degil fazla kaliteli kablo. Ugreen iyidir alabilirsiniz.

Hocam ben bu livx in Bluetooth aletini almıştım bir sıkıntı çıkarmadı gayet iyi önerebilirim fiyatı da ucuz.

Evet benim hatam, sitesinde yazıyormuş DisplayPort Alt Mode'u destekliyor diye. Aynı monitör bende de var, ben de yeni öğrenmiş oldum sağ olasın.
nasıl monitör ben incelemeleri izledim tatmin oldum ama bir kullanıcı deneyimi merak ediyorum anlatabilir misin

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,172,784
Üyeler
186,241
Son üye
oyun1234
Geri