4 Yıldır takılıyorum. Ortamı çok iyi, tabi yasadışı işler yürütenler de var. CC, panel falan. 4 yıllık tecrübeyle sadece şunu söyleyeyim, insanlar zaaflarını gizlemeye çalışıyorlar. Başka hiç bir platformda böyle bir şeye rastlamadım.kapansada bir şey kaybetmeyiz fazla kullanan yok
Çok tehlikeli orası asıl orayı kapatmak lazım4 Yıldır takılıyorum. Ortamı çok iyi, tabi yasadışı işler yürütenler de var. CC, panel falan. 4 yıllık tecrübeyle sadece şunu söyleyeyim, insanlar zaaflarını gizlemeye çalışıyorlar. Başka hiç bir platformda böyle bir şeye rastlamadım.
Bence de. Raporları denetleyen yeterli çalışanları yok. Her platform gibi telegramda da çok derin şeyler var. Yasadışı içerikler barındıran herhangi bir grubun rapor üzerine kapanması 48 saati bulabiliyor.Çok tehlikeli orası asıl orayı kapatmak lazım![]()
Umarım.Hayır.
Telegramı incelemeye alsalar 15 yaş çocukların %60 ı içeride.- BTK'nın Telegram'a, "çocukların cinsel istismarı ve uyuşturucu temini" gibi katalog suçlar
kapsamına giren içeriklerle ilgili 1000'den fazla uyarı yaptığı fakat geri dönüş alamadığı belirtildi.
- Telegram'ın bu şekilde devam etmesi halinde erişim engeli getirilebileceği öğrenildi. (Sabah)
%40 I SadeceBirisi. ve diğerleriTelegramı incelemeye alsalar 15 yaş çocukların %60 ı içeride.
Son dönemlerde 2007 - 2008 - 2009 doğumlu olanların uygulamayı işgal ettiği doğrudurTelegramı incelemeye alsalar 15 yaş çocukların %60 ı içeride.
Allah Allah ya DDoS falan atmayida ordaki abilerinden mi öğrendin yoksa internetin bulunumayan çocuğu4 Yıldır takılıyorum. Ortamı çok iyi, tabi yasadışı işler yürütenler de var. CC, panel falan.
Madem konunun dışına çıktık seni bir kaç bilgiden mahrum bırakmayayım. Bu işi en iyi yapan japonlar. bu işlerle uğraşan Çok yakın japon arkadaşlarım var. Bizim türkler de anca panel, CC falan uğraşıyor kimsenin bu tarz büyük işlere girmeye cesareti yok. Onun haricinde botnet`in b`sini bilseydin bu şekilde benimle dalga geçmezdin. Telegram platformu üzerinden canlı konum atıyorum, atmaya devam ediyorum. Bulan bulsun. Her türlü yine benim DDoS attığım kanıtlanamayacaktır.Allah Allah ya DDoS falan atmayida ordaki abilerinden mi öğrendin yoksa internetin bulunumayan çocuğuDikkat et bak DDoS ta yasadışı. Gecenin bı yarısı telefon gelir karakola cagrilirsin kan alırlar.
Puahahahhhaahsha bu tarz büyük işlerde koptum =DMadem konunun dışına çıktık seni bir kaç bilgiden mahrum bırakmayayım. Bu işi en iyi yapan japonlar. bu işlerle uğraşan Çok yakın japon arkadaşlarım var. Bizim türkler de anca panel, CC falan uğraşıyor kimsenin bu tarz büyük işlere girmeye cesareti yok. Onun haricinde botnet`in b`sini bilseydin bu şekilde benimle dalga geçmezdin. Telegram platformu üzerinden canlı konum atıyorum, atmaya devam ediyorum. Bulan bulsun. Her türlü yine benim DDoS attığım kanıtlanamayacaktır.