Çözüldü✓ Rx 7700xt ye 650w psu yeter mi?

Hocam ikinize çok zahmet verdim kusura bakmayın ama sizden başka yardımcı olanda olmadı sağolun. Sistemin son hali şu şekilde. Anakartı K da bırakıp 2000 tl daha ucuzada getirebilirim ama K çok düşük düzey kalıyor gibi hissediyorum. Corsair psu su da kasayla hazır gelen 650w psu dan daha kalitelidir diye düşündüm.

Alıntıyı görüntüle
Şu daha iyi anakart özelleştirmesi daha ucuz ssd'ler 200 tl falan daha ucuz soğutucu dahil
1723538382163.png

Hocam ikinize çok zahmet verdim kusura bakmayın ama sizden başka yardımcı olanda olmadı sağolun. Sistemin son hali şu şekilde. Anakartı K da bırakıp 2000 tl daha ucuzada getirebilirim ama K çok düşük düzey kalıyor gibi hissediyorum. Corsair psu su da kasayla hazır gelen 650w psu dan daha kalitelidir diye düşündüm.

Alıntıyı görüntüle
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kardeşime alacağız ve soğutucuları tak çıkar yapabileceğini veya kasayla oynayabileceğini sanmıyorum ve ben yılda birkaç kez yanına gelebiliyorum
arkadaşın attığı sistem daha ucuz onu alabilirsin.

600watt psu kalsa sorun olur mu ileride veya güç yetmemezliği yapar mı
Sorun olmaz knk minimum 550w gerekiyor 7700 xt için

Peki hocam şimdi sitede 32 gb ramle özelleştirsem ancak 600watt psu kalsa sorun olur mu ileride veya güç yetmemezliği yapar mı
Şu ramleri seçebilirsin bütçe varsa
1723538947693.png

Sorun olmaz knk minimum 550w gerekiyor 7700 xt için

Şu ramleri seçebilirsin bütçe varsa
Alıntıyı görüntüle
Hocam 500 tl ile 650watt psuya geçiyormuş white. Bunlar monteli geliyor değil mi ? Uyarı verfi çünkü xrm white 650 psu ile geliyor diye. Sistemin son hali şu şekilde
Screenshot_2024-08-13-11-49-20-638_com.android.chrome.jpg

Soğutucuda argb seçmeyi unutmuşsun 84 TL farkla
Onu şimdi düzenledim hocam. Birde bu montaj videosunu izledim ancak işlemciye macun sıkıyor ve anakartta sökülü bir şekilde. İşlemcilere daha önceden macun sıkılmıyor muydu hocam, daha önceki kasalarımda sadece ekran kartı takıyordukta

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,182,539
Üyeler
187,696
Son üye
9Duce
Geri