Neler Yeni

Çözüldü✓ Rx 7700xt ye 650w psu yeter mi?

AlevFırtınası

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
513
İsim
Alev Fırtınası
bu arada o sistem yerine bunu al hocam senin alacağın sistem pahalı.
Hiç özelleştirme yapmadan almak baya sıkıntı, 650w, 500 gb ssd, a serisi anakart, soğutucu yok vb.

Blondeboy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
171
İsim
Ömer
bu arada o sistem yerine bunu al hocam senin alacağın sistem pahalı.
Hocam ssd 1 tb isterken soğutucu isterken bütçemi aşıyor baya. Haklısınız ancak kısa sürede şanssızlıklar üzerimize geliyor alalım kurtulalım diyoruz. Bütçem 35 ti 37ye zorladık daha üstünü veremiyorum

AlevFırtınası

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
513
İsim
Alev Fırtınası
dark freezer x127 alabilir o sistemi alacağıma bunu alırım.
Bu daha iyi https://www.epey.com/islemci-sogutucu/strong-st-r600.html

Alırsın da dünya kadar anakart farkı ve depolama farkı var işte. 500 gb yetmeyecek. anakartta başka ssd slotu da yok, anakart soğutması da yok, 7800 xt ile 650w psu da pek iyi değil
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam ssd 1 tb isterken soğutucu isterken bütçemi aşıyor baya. Haklısınız ancak kısa sürede şanssızlıklar üzerimize geliyor alalım kurtulalım diyoruz. Bütçem 35 ti 37ye zorladık daha üstünü veremiyorum
Acil alman mı gerekiyor bekleyemez misin birkaç hafta

Blondeboy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
171
İsim
Ömer

Alırsın da dünya kadar anakart farkı ve depolama farkı var işte. 500 gb yetmeyecek. anakartta başka ssd slotu da yok, anakart soğutması da yok, 7800 xt ile 650w psu da pek iyi değil

Hocam 1 2 haftadır bekliyorduk zaten pchocası için ancak malesef ne o çıktı elimzide olan ucuz sistemleride kaçırdım. 1 2 hafta zor malesef

Einstein

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,391
İsim
Eren

ısı bakır sayısı 6 olduğuna bakma dark freezer x127 daha iyi yani şuanlık idare eder onu aslında zaten ama 1 tb ssd istiyomuş zaten sonradan bu dediklerin yükseltilirse daha ucuza gelir ama konu sahibi kendi attığı sistemi alsın o zaman.

Einstein

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,391
İsim
Eren
Neden bakmiyim

İkisinin de evrende 1 tane bile testi veya incelemesi yok mecburen teknik özelliklere bakıyoruz, bence +2 boru her türlü avantaj.
dark freezer x127 daha bilindik F/P ayrıca yanında termal macun ile geliyor ben ısı bakır sayısı fazla diye bu marka modeli almam şahsen.

Blondeboy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
171
İsim
Ömer
dark freezer x127 daha bilindik F/P ayrıca yanında termal macun ile geliyor ben ısı bakır sayısı fazla diye bu marka modeli almam şahsen.
Neden bakmiyim

İkisinin de evrende 1 tane bile testi veya incelemesi yok mecburen teknik özelliklere bakıyoruz, bence +2 boru her türlü avantaj.
Hocam ikinize çok zahmet verdim kusura bakmayın ama sizden başka yardımcı olanda olmadı sağolun. Sistemin son hali şu şekilde. Anakartı K da bırakıp 2000 tl daha ucuzada getirebilirim ama K çok düşük düzey kalıyor gibi hissediyorum. Corsair psu su da kasayla hazır gelen 650w psu dan daha kalitelidir diye düşündüm.

IMG-20240813-WA0007.jpg

Kardeşime alacağız ve soğutucuları tak çıkar yapabileceğini veya kasayla oynayabileceğini sanmıyorum ve ben yılda birkaç kez yanına gelebiliyorum

Top Bottom