Yenilenmiş iphone se 2020 7800 TL ye alınır mı?

SaruHan35

80+
Reaksiyon skoru
8
Arkadaşlar uzun zamandır android kullanıcısıyım. Farklılık istediğim için iphone tarafına geçmeyi düşünüyorum. İlk iphone deneyimim olacak. Teknosa da yenilenmiş iphone se 2020 128 GB 7800 TL A grubu bu sıfır ürün gibi geliyor. Bide 6800 olan var o da B grubu ufak tefek çizikler olabilirmiş ve pil sağlığı da 80 küsürlerde oluyormuş. Hangisini önerirsiniz ?

Arkadaşlar uzun zamandır android kullanıcısıyım. Farklılık istediğim için iphone tarafına geçmeyi düşünüyorum. İlk iphone deneyimim olacak. Teknosa da yenilenmiş iphone se 2020 128 GB 7800 TL A grubu bu sıfır ürün gibi geliyor. Bide 6800 olan var o da B grubu ufak tefek çizikler olabilirmiş ve pil sağlığı da 80 küsürlerde oluyormuş. Hangisini önerirsiniz ?
Yenilenmişe bulaşmayın derim Se 2. nesil arkadaşlarımda var bataryası yetmiyor ikide bir takıyorlar şarja ki onlardan biri sıfır almıştı diğeri de ikinci el almıştı. Biri yeni 15 Pro ya geçti.

Yenilenmişe bulaşmayın derim Se 2. nesil arkadaşlarımda var bataryası yetmiyor ikide bir takıyorlar şarja ki onlardan biri sıfır almıştı diğeri de ikinci el almıştı. Biri yeni 15 Pro ya geçti.
O fiyatlarda başka iphone göremedim 8,5-10k zorlayabilirim bütçeyi

Şarjı berbat ama önemsemiyor iseniz
Alınabilir

İkinci el almak daha mantıklı yenilenmişler berbat
Hayır alınan üründe sınıflandırmalar var mesela outlet kesinlikle alınmaz
C sınıf yine alınmaz
B sınıf yine alınmaz
Ama a sınıf
Ve kozemtikleri 10 da 10 belirlenen cihazlar alınır
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Usta iş yerinde ortalama 2,5-3 saat telefon kullanıyorum yeterli olur mu ? Evde telefonda pek işim yok

Teknosa diye güvenmiştim öyleyse almam
Evet yeterli olur

Hayır alınan üründe sınıflandırmalar var mesela outlet kesinlikle alınmaz
C sınıf yine alınmaz
B sınıf yine alınmaz
Ama a sınıf
Ve kozemtikleri 10 da 10 belirlenen cihazlar alınır

Evet yeterli olur
Pil süresi ne kadar ortalama

ikinci el tercih etmek daha yerinde olacaktır daha ucuza bulma ihtimaliniz var kaç senelik telefon zaten dört dörtlük zor bulunur

O fiyatlarda başka iphone göremedim 8,5-10k zorlayabilirim bütçeyi
İkinci el Xr yada Xs falan düşürmeye çalış yenilenmişlerde genelde yan sanayi parça kullanılıyor temiz bir XS yenilenmiş SE den iyidir ayrıca para biriktirmeye çalış derim illa iphone almak isterim dersen daha bekle yd 16 alırsın geldiğinde. bende 5-6 sene android kullandım temmuz başında iphone 13 aldım.

İkinci el Xr yada Xs falan düşürmeye çalış yenilenmişlerde genelde yan sanayi parça kullanılıyor temiz bir XS yenilenmiş SE den iyidir ayrıca para biriktirmeye çalış derim illa iphone almak isterim dersen daha bekle yd 16 alırsın geldiğinde. bende 5-6 sene android kullandım temmuz başında iphone 13 aldım.
Yd sıkıntı ama uğraşılmaz onla

Geri