Yardım Days Gone grafikler aniden patatese dönüyor

Reaksiyon skoru
2
İyi forumlar. Days Gone oynarken ayarlardan grafikleri yükseltiyorum ancak oyuna döndüğümde grafikler aniden kötüleşiyor. Yaklaşık 1 sene önce oynadığımda da aynı sorunu yaşamıştım. Tekrar indirdim ve yine aynı sorunu yaşıyorum.

Videodaki mavi sandığa baktığınızda net bir şekilde belli oluyor.

ekran kartı marka model nedir?
driver güncel mi ekran kartının?
güncel ise driveriniz ekran kartınız da nvidia ise nvidia denetim masasından apu varsa onu değil de sadece ekran kartını kullanmasını sağlayan ayar var onu yapar mısınız ? amd de nerede bilmiyorum böyle bir ayar vardır umarım

ekran kartı marka model nedir?
driver güncel mi ekran kartının?
güncel ise driveriniz ekran kartınız da nvidia ise nvidia denetim masasından apu varsa onu değil de sadece ekran kartını kullanmasını sağlayan ayar var onu yapar mısınız ? amd de nerede bilmiyorum böyle bir ayar vardır umarım

5600G APU kullanıyorum. Sürücüler güncel.

5600G APU kullanıyorum. Sürücüler güncel.
Fazla yüklendiğinizden dolayı acaba yüklemeleri geç mi yapıyor sonuçta apu görüntüyü de kendisi veriyor işlemcinin. Ram kaç ? ayrıca görüntü oluşturma gecikmesi de çok yüksek 35-36ms baya yüksek değerler bence apu yetmediği için böyle yapıyor görüntüyü
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

benim kanaatim o yönde, tam olarak emin değilim

Fazla yüklendiğinizden dolayı acaba yüklemeleri geç mi yapıyor sonuçta apu görüntüyü de kendisi veriyor işlemcinin. Ram kaç ? ayrıca görüntü oluşturma gecikmesi de çok yüksek 35-36ms baya yüksek değerler bence apu yetmediği için böyle yapıyor görüntüyü
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

benim kanaatim o yönde, tam olarak emin değilim

RAM 16 GB.

kaplamaları yükleyememiş. Oyun hdd de mi ssd de mi? işlemciyi meşgul eden başka bir şey var mı?

dostum 5600g apu sistemde bunlar normal vram yetmiyor güç yetmiyor ekran kartı yok doların altında ezilen tl gibi can çekişiyo işlemci grafik birimi.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,177,154
Üyeler
186,854
Son üye
apeiron1903
Geri