wake up to reality
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,190
Ders çalışırken kullanmak için alacağım, pili uzun gitsin ve sessiz çalışsın istiyorum. Alınır mı bu laptop?
bu fiyata daha iyisi var mıdır?alınır
var ama matebook farklı amaca hizmet eder önerilecek daha iyi işlemci ve aynı fiyat bandındaki laptoplar farklı amaca hizmet ederbu fiyata daha iyisi var mıdır?
matebook apple'ın mac'leriyle benzer amaçtaki laptoplardan mı oluyor?var ama matebook farklı amaca hizmet eder önerilecek daha iyi işlemci ve aynı fiyat bandındaki laptoplar farklı amaca hizmet eder
Evet ben d15 aldım çok memnunum bi kere fan sesi duymadım pilide çok iyi gidiyor ekran zaten çok kaliteli alınır ayrıca hafifmatebook apple'ın mac'leriyle benzer amaçtaki laptoplardan mı oluyor?
Hocam oyun indirdiniz mi hiçEvet ben d15 aldım çok memnunum bi kere fan sesi duymadım pilide çok iyi gidiyor ekran zaten çok kaliteli alınır ayrıca hafif
Akıcı ayarda valorant oynatmaz mi hocamhocam ne beklediğinize bağlı, bu cihazda oyun oynayamazsınız ekran kartı gerekli oyunlar için, bu laptopu sadece işlemci gücü isteyen işler yapıyorsanız önerebilirim alternatif olarak daha uzun pil ömrü için ryzen laptoplara yönelebilirsiniz
Hocam valo indirdim 60fps veriyordu low ayarlarda fena değil ama oyun konusunda bişey beklemeyinHocam oyun indirdiniz mi hiç
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Akıcı ayarda valorant oynatmaz mi hocam
Hocam cihazin linkini atabilir misinizHocam valo indirdim 60fps veriyordu low ayarlarda fena değil ama oyun konusunda bişey beklemeyin
Hocam cihazin linkini atabilir misiniz