Arda_Kahraman73
80+
- Reaksiyon skoru
- 15
Başlıkta da belirttiğim gibi palit rtx 4060 ti nin soğutma sistemi yeterli mi?
yeterli bütçeniz nedir ekran kartı mı alıcaksınız sistem mi?Başlıkta da belirttiğim gibi palit rtx 4060 ti nin soğutma sistemi yeterli mi?
Kanka sorumun cevabini alamadım halayeterli bütçeniz nedir ekran kartı mı alıcaksınız sistem mi?
yeterli yazdığıma göre yetmez okumadınız mı yeterli yazdım ayrıca bütçeniz nedir sistem mi alıcaskınız kart mı dedimKanka sorumun cevabini alamadım hala
YETERLİKanka sorumun cevabini alamadım hala
Sistem ayrıca pardon virgül olmayınca oluyor arasirayeterli yazdığıma göre yetmez okumadınız mı yeterli yazdım ayrıca bütçeniz nedir sistem mi alıcaskınız kart mı dedim
sorun değil sistem linkini atarmısınız bi bakıcamSistem ayrıca pardon virgül olmayınca oluyor arasira![]()
Kanka sistem de rtx 4060 ti 16 GB gainward vardı qx 16gb 5600mhz ram ryzen 5 7600 650 w PSU MSI b650 anakart var siteyi yollayamiyorum nedensesorun değil sistem linkini atarmısınız bi bakıcam
kaç tl 4060 ti 16gb lar genelde pahalı olur gereksizdir emin ol bütçen nedir yardımcı oliyim fp olarka çöp bi kartKanka sistem de rtx 4060 ti 16 GB gainward vardı qx 16gb 5600mhz ram ryzen 5 7600 650 w PSU MSI b650 anakart var siteyi yollayamiyorum nedense
Kanka sistem 32.674 TL iyi bencekaç tl 4060 ti 16gb lar genelde pahalı olur gereksizdir emin ol bütçen nedir yardımcı oliyim fp olarka çöp bi kart
Ayrıca bütçemi astım normalde 25-30 k arası ddr5 tabanlikaç tl 4060 ti 16gb lar genelde pahalı olur gereksizdir emin ol bütçen nedir yardımcı oliyim fp olarka çöp bi kart
bu sisteme bakın derim çok daha iyi bi ekran kartı varKanka sistem 32.674 TL iyi bence
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ayrıca bütçemi astım normalde 25-30 k arası ddr5 tabanli
Kanka bira daha fiyat düşürür musun zahmet olmasa ben basda 4060 r5 7500f alacakdim ama RX 7700zt ona biraz darboğaz yapabilir gibi sence?bu sisteme bakın derim çok daha iyi bi ekran kartı var
![]()
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyasıwww.itopya.com
yapmaz güzel bi ikili fiyat düşürmiyim işlemci düşer 5600 fln olur bence bu fiyata güzel sistemKanka bira daha fiyat düşürür musun zahmet olmasa ben basda 4060 r5 7500f alacakdim ama RX 7700zt ona biraz darboğaz yapabilir gibi sence?