Yardım Ford ka 103bin km alınır mı

Volkan:/

80+ Gold
Reaksiyon skoru
2,753
Ford ka alınır mı arkadaşlar araç tertemiz duruyor toplu araç 103 binde 213 bin tl işten eve gitmelik arada da gezmelik

Pek uzun yola gidecek araba değil, şehir içinde kalmıştır o yüzden kilometresinin düşük olması beni pek şaşırtmadı. Ama bi otobana çıkayım dersen çok gariban hissedersin kendini :D

Pek uzun yola gidecek araba değil, şehir içinde kalmıştır o yüzden kilometresinin düşük olması beni pek şaşırtmadı. Ama bi otobana çıkayım dersen çok gariban hissedersin kendini :D
İzmir Manisa gidip gelmelik hocam uymaz mı belki yazın muğla falan 😅

Bunlar 25 yıllık araba masrafsız yazanlar yalan söyler. Ufak bile olsa kesin bir şeyler çıkar :D
Yani o aşikar masraf çıkınca yürüyemez hale gelmeyelim de tabiri caizse elbet masraf çıkar

Yani o aşikar masraf çıkınca yürüyemez hale gelmeyelim de tabiri caizse elbet masraf çıkar
Fiesta 1998 var bende. Kroniği iç kapı döşemeleri kalkıyor çoğunda, havalandırma ızgaraları kırılıyor. Onun haricinde öyle ağır masraf açabilecek kronik bir durumu pek yok. Ama işte her arabanın temizi, yıkığı var iyi seçmek lazım.

Fiesta 1998 var bende. Kroniği iç kapı döşemeleri kalkıyor çoğunda, havalandırma ızgaraları kırılıyor. Onun haricinde öyle ağır masraf açabilecek kronik bir durumu pek yok. Ama işte her arabanın temizi, yıkığı var iyi seçmek lazım.
Onlar olsa da çok sorun değil ya bakacağım o modellere de

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,718
Üyeler
184,049
Son üye
Zeynddnn
Geri