HamsiKraker
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,402
Teşekkür ederim hocam oyunları hilesiz oynamayı tercih ediyorumgta da eskiden cheat engine ile yemiyordun, artık iyiyorsun. istersen dm den atarım link hile için
Teşekkür ederim hocam oyunları hilesiz oynamayı tercih ediyorumgta da eskiden cheat engine ile yemiyordun, artık iyiyorsun. istersen dm den atarım link hile için
eğer şuan yaparsanız yiyorsunuz ama eski bir hile ise sıkıntı olmazgta 5 içinde geçerli mi o? bi ara öyle bi hile yapmıştım ve ban yemedim
bana atabilir misingta da eskiden cheat engine ile yemiyordun, artık iyiyorsun. istersen dm den atarım link hile için
Umarim yersinizoyunu yaklaşık 1 ay önce satın aldım. Oyunda para kasmak çok zordu ve uğraşamıyordum. Bir arkadaşımın önerisi ile hile açtım ve kendime 300-400 wheelspin verdim. Kısaca ban yer miyim? Yersem ne olur oyuna girebilir miyim?
4 te 40 yıllık yedim var mı arttıranUmarim yersiniz
4 te 40 yıllık yedim var mı arttıran
1mılyon 30dk ıcın cok azmısHilesiz 40 milyon para yaptım oyunda para kasmak inanılmaz kolay topluluk yarışlarına gir eğlen 400 500 K para alıosun zaten 10 dakikada bu parayı alıosun 30 Dk oynasan 1 milyon paran oluyor. hile yapmak gereksiz bu oyunda
Şşş çaktırmasadece 4 olduguna emınmısın
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
1mılyon 30dk ıcın cok azmıs