korsan yasakGidipte bir DLC ye bu kadar abartı para vermek istemiyorum. Oyunun kendisi orijinal zaten Epic Gamesten almıştım 100 saat civarı oynadım yapacak bişey kalmadı oyunda. DLC yi oyunun dosyasına crack bir şekilde kurabilir miyiz?
yasak çiğniyorlarsa ne yapabilirim bak o zaman o konularaCiddi misingeçmiş bir sürü konu var bu forumda Phantom liberty DLC yi crack oynamaya dair?
CreamInstaller: Automatic DLC Unlocker Installer & Configuration GeneratorGidipte bir DLC ye bu kadar abartı para vermek istemiyorum. Oyunun kendisi orijinal zaten Epic Gamesten almıştım 100 saat civarı oynadım yapacak bişey kalmadı oyunda. DLC yi oyunun dosyasına crack bir şekilde kurabilir miyiz?
Ben kendi konumu açmak istiyorum? Sana mı kaldı hem? Yasak bir şey yapıyorsam raporla geç konuyla alakasız mesaj yazmanın manası yok. Ayrıca oyunum orijinal DLC yi istiyorum sadece.yasak çiğniyorlarsa ne yapabilirim bak o zaman o konulara
Saolun hocam.CreamInstaller: Automatic DLC Unlocker Installer & Configuration Generator
Hocam ben bu programı offline oyunlar için kullanıyordum cyberpunkda çalışıyor mu bilmiyorum ama internetten araştırarak bulabilirsiniz programın nasıl kullanıldığını.
sana yanlış bir şey sölemedim sadece yasak olduğunu belirttim. Hem korsan yükleyeceksın hemde yasak deyince yağ gibi üste çıkmaya çalışacaksınBen kendi konumu açmak istiyorum? Sana mı kaldı hem? Yasak bir şey yapıyorsam raporla geç konuyla alakasız mesaj yazmanın manası yok. Ayrıca oyunum orijinal DLC yi istiyorum sadece.
dlc isteyince cracke girmiyor muBen kendi konumu açmak istiyorum? Sana mı kaldı hem? Yasak bir şey yapıyorsam raporla geç konuyla alakasız mesaj yazmanın manası yok. Ayrıca oyunum orijinal DLC yi istiyorum sadece.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Saolun hocam.
Raporladım zaten. Paran yoksa oynama dostum. İlla crack oynayacağım diyorsan konusunu burada açma, internette cp77 crack yazsan milyar tane site çıkıyor. Forum kurallarına aykırı.Arkadaşlar siz diğer konularda neredeydiniz crack bekçisi mi dikildiniz başıma DLC ye bu ekonomi şartlarında 650 TL gibi şişik bir fiyat enayilikten ibaret bana göre. Raporlayın geçin bu arkadaş crack istiyor diye başıma bekçi misiniz?
dostum diğerlerinide görsek müdhale ederiz. Dlc oyanamkta zorunda değilsin.Arkadaşlar siz diğer konularda neredeydiniz crack bekçisi mi dikildiniz başıma DLC ye bu ekonomi şartlarında 650 TL gibi şişik bir fiyat enayilikten ibaret bana göre. Raporlayın geçin bu arkadaş crack istiyor diye başıma bekçi misiniz?
forum.donanimarsivi.com