%1 ve %0.1 fps değerleri neden 0,Hatalı üretim parçalardan olabilirmi

bhcx

80+
Reaksiyon skoru
12
bu değerler her oyunda 0 oyundan oyuna fps dropun şiddetide değişiyor mesela lolde valorantta 0 olmasına rağmen 40 yılda bir drop oluyor sistemi servise götürdüm testlerde yaptım herhangibir uyuşmazlık yok
tek şüphem monitörden kaynaklanabilirmi tn panel 60 hz ve dönüştürücü ile kullanıyorum vga to dp sistemde testlerde 1 tane bile sorun çıkmıyor ama %1 ve %0.1 fps değerlerim oyuna girdiğim an 0 a düşüyor 300 fps alsam bile monitörden şüpheleniyorum tek ihtimali varmı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sorun neyden kaynaklanabilir

.

Son düzenleme:
Monitörün etkisini gidip yazılımın ölçebileceğini sanmıyorum. Direkt olarak sistemle alakalıdır muhtemelen.

Monitörün etkisini gidip yazılımın ölçebileceğini sanmıyorum. Direkt olarak sistemle alakalıdır muhtemelen.
tek tek test yaptım sorunda çıkmıyor neden böyle oluyor sizce serviste sorun bulamadı monitörümde baya darbede var ekranı böyle çatlak çatlak gibi hatta bi ufak deliği var ordan beyazlık gözüküyor anlamadım neden böyle bir sorun olabilirki her oyunda bütün değerlerim 0 da

@Mehmet Yılmaz sizin aklınızda bir şey varmı neyden kaynaklanabilir Monitörden başka bir şey gelmiyor aklıma öyle driver vesaire bişeyide yok 20 yıllık

Son düzenleme:
tek tek test yaptım sorunda çıkmıyor neden böyle oluyor sizce serviste sorun bulamadı monitörümde baya darbede var ekranı böyle çatlak çatlak gibi hatta bi ufak deliği var ordan beyazlık gözüküyor anlamadım neden böyle bir sorun olabilirki her oyunda bütün değerlerim 0 da

@Mehmet Yılmaz sizin aklınızda bir şey varmı neyden kaynaklanabilir Monitörden başka bir şey gelmiyor aklıma öyle driver vesaire bişeyide yok 20 yıllık
Monitörle alakası olduğunu düşünmüyorum. Bunun haricinde bu soruna yol açabilecek yüzlerce şey var.

Monitörle alakası olduğunu düşünmüyorum. Bunun haricinde bu soruna yol açabilecek yüzlerce şey var.
Saçma olan şeyde bu parçaların hepsi birbiriyle uyumlu 1 tane uyumsuz alakasız ve sıkıntılı parça yok

Ekran kartı ısınmıyor normalde resim alma moduna girdim diye böyle oldu bütün ayarlarım fulde valorant

mta da bile böyle. 1800 fps olmasına rağmen

Sadece Framete değerlerim doğru Min-0 Avg- 100 fps Max-2000 fps ms te 16 gecikme

Ekler

• 1724076033122 (1).png
    1724076033122 (1).png
    73.9 KB · Hit: 52
  • 1724082865773.png
    1724082865773.png
    48.2 KB · Hit: 59
Son düzenleme:
Bu BurnlnTestte Bütün sisteme test yaptım 3 dakika testi seçip %100 e getirdim hiç bir parçada sorun bulmadı ama Portlarıda ekleyince saniye başı sorun buluyor.

açıkcası pek fikrim yok amd ekran kartlı sistemlerde bu tarz sorunlar olduğu için ekran kartını sordum.
Anladım. Monitörden olma ihtimali varmı ama mesela windows 10 da daha fazla drop yerken Win11 de bi nebze azalıyor eskiden tam tersiydi win 11 de daha fazla drop oluyordu çok saçma bir şey nası oluyor neden oluyor

Anladım. Monitörden olma ihtimali varmı ama mesela windows 10 da daha fazla drop yerken Win11 de bi nebze azalıyor eskiden tam tersiydi win 11 de daha fazla drop oluyordu çok saçma bir şey nası oluyor neden oluyor
dediğim gibi pek bir fikrim yok hocam yanlış bilgi vermek istemiyorum başkasına sormanız daha iyi olur.

dediğim gibi pek bir fikrim yok hocam yanlış bilgi vermek istemiyorum başkasına sormanız daha iyi olur.
Anladım sağolun bu sorun hakkında pek fikir sahibi olanda yok. Parçalar tek tek servise gitse adamlar dicek benim parçamda sıkıntı yok sıkıntıda yok çünkü şu düşük sistemde uyuşmayan şey anlamıyorum ne uyuşmazda hata çıkar

monitörle alakalı olduğunu sanmıyorum

• Beğen
Reaksiyonlar: bhcx
Geri