dns mi vpn bence daha hızlı olur dns bilgim yok o yüzden vpn öneriyorum mobil için vpnsüperi pc için proton vpni öneriyorum her ikisinide kendi cihazlarımda kulanıyorum gerçekten iyilerdns önerisi olan varmı roblox icin googledikini girdim ama sadece siteye giriyo oyuna girince hata veriyor
ben pc ye vpn indirmek istemiyorum böyle eklenti olarak vpn varmıdns mi vpn bence daha hızlı olur dns bilgim yok o yüzden vpn öneriyorum mobil için vpnsüperi pc için proton vpni öneriyorum her ikisinide kendi cihazlarımda kulanıyorum gerçekten iyiler
google chromede touch vpn var o bendede kurulu bende pcme vpn indirmiyorordum 3 hafta önceye kadar ama sonra proton vpnin ne kadar güvenilir ve hızlı olduğunu görünce kurdum neyse özet olarak google chromede eklenti olarak touch vpn kulanabilirsinizben pc ye vpn indirmek istemiyorum böyle eklenti olarak vpn varmı
ban fln yemem demi robloxtan falan teşşekür ederim bu aradagoogle chromede touch vpn var o bendede kurulu bende pcme vpn indirmiyorordum 3 hafta önceye kadar ama sonra proton vpnin ne kadar güvenilir ve hızlı olduğunu görünce kurdum neyse özet olarak google chromede eklenti olarak touch vpn kulanabilirsiniz
bişi değil neden yiceksiniz bişi olmaz ben kendimde kulanıyorum ve siz şimdi eklenti olanı mı kuracaksınız yoksa indirecekmisiniz merak ettim bi sebebi yok ikiside çalışırban fln yemem demi robloxtan falan teşşekür ederim bu arada
eklenti olarak kullanıcam zaten acılınca başka şey icin kullanmam o yüzden indirmeye gerek duymuyorumbişi değil neden yiceksiniz bişi olmaz ben kendimde kulanıyorum ve siz şimdi eklenti olanı mı kuracaksınız yoksa indirecekmisiniz merak ettim bi sebebi yok ikiside çalışır
anladım iyi forumlareklenti olarak kullanıcam zaten acılınca başka şey icin kullanmam o yüzden indirmeye gerek duymuyorum
DNS daha hızlıdns mi vpn bence daha hızlı olur dns bilgim yok o yüzden vpn öneriyorum mobil için vpnsüperi pc için proton vpni öneriyorum her ikisinide kendi cihazlarımda kulanıyorum gerçekten iyiler
olabilir bilgim olmadığını söyledim zaten ondan dolayı vpn önerdimDNS daha hızlı
Bende arkadaş yanlış seçim yapmasın diye demiştim zatenolabilir bilgim olmadığını söyledim zaten ondan dolayı vpn önerdim