Hiq Bcaa vs Hiq citrulline malate vs gh up

Yapacak bir şey yok hocam :D bende şu aralar kahvaltı poğca falan geçiştiriyorum evde rahat bi 400 gr tavuk yiyorum birde öğlen genelde yiyorum tavuk wheyle falan kurtarıyor Bcaa ne önerirsiniz
Sen yine tavuk yiyorsun bende o yok işte 😃 bigjoy alabilirsin hiq alabilirsin bütçene ne uyarsa

Bcaa fazla kalitesiz bir marka olmadığı sürece çok takılmadan al gitsin kanka hiq, Bigjoy, my suplement, hardline. Ayrıca yağ yakımı konusunda alabileceğin en iyi ve fayda sağlayan ürün l-carnitine olur.

Bcaa fazla kalitesiz bir marka olmadığı sürece çok takılmadan al gitsin kanka hiq, Bigjoy, my suplement, hardline. Ayrıca yağ yakımı konusunda alabileceğin en iyi ve fayda sağlayan ürün l-carnitine olur.
Hocam hiq alacağım bcaa energy bcaa anticatabolic diye ayırmışlar hangisi daha doğru olur

Hocam hiq alacağım bcaa energy bcaa anticatabolic diye ayırmışlar hangisi daha doğru olur
Antikatabolik dedikleri kas yıkımını önleyen hocam. Eğer böyle bi sorununuz yoksa bulaşmaya gerek yok. Energy alabilirsiniz direk.

Antikatabolik dedikleri kas yıkımını önleyen hocam. Eğer böyle bi sorununuz yoksa bulaşmaya gerek yok. Energy alabilirsiniz direk.
O nasıl bir sorun bilmiyorum peki son olarak idman öncesimi içmeliyim birde ben smash pro kullanıyorum bunuda kullanmam sıkıntı olmaz değilmi idman öncesi

O nasıl bir sorun bilmiyorum peki son olarak idman öncesimi içmeliyim birde ben smash pro kullanıyorum bunuda kullanmam sıkıntı olmaz değilmi idman öncesi
Bildiğim kadarıyla antrenmandan bi kaç saat önce kullanılıyor. Ayrıca bu kadar fazla suplement kullanmanızı tavsiye etmem hocam .

Çokta fazla abanma kalbine bence enerji için bir ürün yeterli olacaktır
Kullanımı nasıl olmalı bcaa nın smashle birlikte karsıtırıp içsem olmaz mı idman öncesi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bildiğim kadarıyla antrenmandan bi kaç saat önce kullanılıyor. Ayrıca bu kadar fazla suplement kullanmanızı tavsiye etmem hocam .
Hocam wheyle kreatin zaten zararsız smashide idman öncesi içiyorum sağlam enerji veriyor bu bcaa yıda destekleyici olsun diye almak istiyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,181,675
Üyeler
187,548
Son üye
yusufff43
Geri