Neler Yeni

Hiq Bcaa vs Hiq citrulline malate vs gh up

loewry

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
172
İsim
Alper Kaplan
Yaşın da çok genç bu kadar yüklenme birini iç çarpıntı yapar
O nasıl oluyor anlamadım bazen 2ölçek atıyorum preyi rahatsız etmiyor bol et süt ürünü tüketiyorum diye heralde :D bcaa yetine citrulline malat al diyende var ona ne diyorsunuz peki

A.Arif

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
521
İsim
Arif
O nasıl oluyor anlamadım bazen 2ölçek atıyorum preyi rahatsız etmiyor bol et süt ürünü tüketiyorum diye heralde :D bcaa yetine citrulline malat al diyende var ona ne diyorsunuz peki
Hocam ben neden iki tane enerji takviyesi veren ürün kullandığınızı anlayamadım. Zaten smash kullanıyorsanız ve enerji veriyorsa antrenman öncesi daha neden bcaa almaya gerek duyuyorsunuz? Hem Kürşat abinin dediği gibi enerji veren takviyeler kalp çarpıntısına yol açar dikkat edin gerek yok bu kadar kullanmaya.

loewry

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
172
İsim
Alper Kaplan
Hocam ben neden iki tane enerji takviyesi veren ürün kullandığınızı anlayamadım. Zaten smash kullanıyorsanız ve enerji veriyorsa antrenman öncesi daha neden bcaa almaya gerek duyuyorsunuz? Hem Kürşat abinin dediği gibi enerji veren takviyeler kalp çarpıntısına yol açar dikkat edin gerek yok bu kadar kullanmaya.
Hocam bcaa sırf enerji içinmi ben onu anlamadım ozaman bcaa almaya ne gerek var eaa veya citrulline malate alayım onarıma destekleyici olur

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,600
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Yağ yakımı için l carnatine ama sen bu yaşta bu kadar ürün neden kullanıyorsun onu anlamadım vücudu atsana bir bakım

A.Arif

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
521
İsim
Arif
Hocam bcaa sırf enerji içinmi ben onu anlamadım ozaman bcaa almaya ne gerek var eaa veya citrulline malate alayım onarıma destekleyici olur
Hocam bcaa hem enerji sağlar hem yağ yakımını destekler hemde ağrı kesmede etkilidir.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yağ yakımı için l carnatine ama sen bu yaşta bu kadar ürün neden kullanıyorsun onu anlamadım vücudu atsana bir bakım
l-carnitine bile 16 yaşındaki birinin metabolizması düşünülünce gereksiz bir suplement hocam aslında. Bu kadar suplement başlı başına gereksiz tabii.

loewry

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
172
İsim
Alper Kaplan
Hocam şimdi buraya pek foto atasım yok özetle iri bi yapıya sahibim uzaktan 77kg demezler yani kolum 40 cm parçalı hatlara sahip değilim %16 yağ oranından dolayı :D

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,600
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Hocam bcaa hem enerji sağlar hem yağ yakımını destekler hemde ağrı kesmede etkilidir.

l-carnitine bile 16 yaşındaki birinin metabolizması düşünülünce gereksiz bir suplement hocam aslında. Bu kadar suplement başlı başına gereksiz tabii.
Yani yağ yakımı istenirse kardiyo yapılır kalori açığı oluşturulur buna gerek yok

Hocam şimdi buraya pek foto atasım yok özetle iri bi yapıya sahibim uzaktan 77kg demezler yani kolum 40 cm parçalı hatlara sahip değilim %16 yağ oranından dolayı :D
Özelden at bana

loewry

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
172
İsim
Alper Kaplan

Bcaa energy mi eaa mı sizce bide benim beslenmem yeterlimi size göre ?

Yani yağ yakımı istenirse kardiyo yapılır kalori açığı oluşturulur buna gerek yok

Özelden at bana
Bu forumda öyle bir şey varmı

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,600
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1

loewry

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
172
İsim
Alper Kaplan

Ekler

• IMG_0173.jpeg
    IMG_0173.jpeg
    768.4 KB · Hit: 10

A.Arif

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
521
İsim
Arif
Bcaa energy mi eaa mı sizce bide benim beslenmem yeterlimi size göre ?
Her ikiside güncel kullandığım suplementler değil o yüzden net bir şey söylemem yanlış olur ama bildiğim kadarıyla ikisi de enerji verici hocam.

loewry

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
172
İsim
Alper Kaplan
Her ikiside güncel kullandığım suplementler değil o yüzden net bir şey söylemem yanlış olur ama bildiğim kadarıyla ikisi de enerji verici hocam.
Hiq da en çok satılan olarak bcaa energy satılıyor sanırım onu alacağım smash kullandığım günlerde ikisinin dozunu azaltarak dengelemeye çalışacağım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,016,374
Üyeler
161,040
Son üye
unrealsorrow