Neler Yeni

Hiq Bcaa vs Hiq citrulline malate vs gh up

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,639
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Yapacak bir şey yok hocam :D bende şu aralar kahvaltı poğca falan geçiştiriyorum evde rahat bi 400 gr tavuk yiyorum birde öğlen genelde yiyorum tavuk wheyle falan kurtarıyor Bcaa ne önerirsiniz
Sen yine tavuk yiyorsun bende o yok işte 😃 bigjoy alabilirsin hiq alabilirsin bütçene ne uyarsa

A.Arif

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
633
İsim
Arif
Bcaa fazla kalitesiz bir marka olmadığı sürece çok takılmadan al gitsin kanka hiq, Bigjoy, my suplement, hardline. Ayrıca yağ yakımı konusunda alabileceğin en iyi ve fayda sağlayan ürün l-carnitine olur.

loewry

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
241
İsim
Alper Kaplan
Bcaa fazla kalitesiz bir marka olmadığı sürece çok takılmadan al gitsin kanka hiq, Bigjoy, my suplement, hardline. Ayrıca yağ yakımı konusunda alabileceğin en iyi ve fayda sağlayan ürün l-carnitine olur.
Hocam hiq alacağım bcaa energy bcaa anticatabolic diye ayırmışlar hangisi daha doğru olur

A.Arif

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
633
İsim
Arif
Hocam hiq alacağım bcaa energy bcaa anticatabolic diye ayırmışlar hangisi daha doğru olur
Antikatabolik dedikleri kas yıkımını önleyen hocam. Eğer böyle bi sorununuz yoksa bulaşmaya gerek yok. Energy alabilirsiniz direk.

loewry

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
241
İsim
Alper Kaplan
Antikatabolik dedikleri kas yıkımını önleyen hocam. Eğer böyle bi sorununuz yoksa bulaşmaya gerek yok. Energy alabilirsiniz direk.
O nasıl bir sorun bilmiyorum peki son olarak idman öncesimi içmeliyim birde ben smash pro kullanıyorum bunuda kullanmam sıkıntı olmaz değilmi idman öncesi

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,639
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
O nasıl bir sorun bilmiyorum peki son olarak idman öncesimi içmeliyim birde ben smash pro kullanıyorum bunuda kullanmam sıkıntı olmaz değilmi idman öncesi
Çokta fazla abanma kalbine bence enerji için bir ürün yeterli olacaktır

A.Arif

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
633
İsim
Arif
Bildiğim kadarıyla antrenmandan bi kaç saat önce kullanılıyor. Ayrıca bu kadar fazla suplement kullanmanızı tavsiye etmem hocam .

loewry

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
241
İsim
Alper Kaplan
Çokta fazla abanma kalbine bence enerji için bir ürün yeterli olacaktır
Kullanımı nasıl olmalı bcaa nın smashle birlikte karsıtırıp içsem olmaz mı idman öncesi
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bildiğim kadarıyla antrenmandan bi kaç saat önce kullanılıyor. Ayrıca bu kadar fazla suplement kullanmanızı tavsiye etmem hocam .
Hocam wheyle kreatin zaten zararsız smashide idman öncesi içiyorum sağlam enerji veriyor bu bcaa yıda destekleyici olsun diye almak istiyorum

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,639
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Kullanımı nasıl olmalı bcaa nın smashle birlikte karsıtırıp içsem olmaz mı idman öncesi
Antrenman esnasında içiyorum ben karıştırınca bişey olur mu bilemiyorum ama bana sorarsan öyle çok yüklenme

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,639
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,639
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
16 hocam bcaa ile pre farklı şeyler değilmi ama birgün o birgün o saçma olmazmı preyi haftada 3 gün kullanıyorum
Yaşın da çok genç bu kadar yüklenme birini iç çarpıntı yapar

Top Bottom