Neler Yeni

Hiq Bcaa vs Hiq citrulline malate vs gh up

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,632
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Hocam telefonu yeni değiştirdim zaten bu telefonda daha çıplak poz vermemişim ama şu var ne kadar anlaşılırsa 8 aydır yapıyorum
Bu 8 aylıksa iyi duruyor sağlam yiyorsun bence 😂 bende 8 aydır yapıyorum ama beslenme düzensiz olduğu için gelişim olmuyor

A.Arif

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
550
İsim
Arif
Hiq da en çok satılan olarak bcaa energy satılıyor sanırım onu alacağım smash kullandığım günlerde ikisinin dozunu azaltarak dengelemeye çalışacağım
Dengelerseniz çok mantıklı olur hocam.

loewry

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
220
İsim
Alper Kaplan
Bu 8 aylıksa iyi duruyor sağlam yiyorsun bence 😂 bende 8 aydır yapıyorum ama beslenme düzensiz olduğu için gelişim olmuyor
Pumpken çekmiştim belki ondan olabilir ardakaşla cektiğim başka bir fotoda var aynı gün içinde beslenme olarak dediğim gibi kahvaltıda bazen yumurtalı tost falan yiyorum genel olarak menümde tavuk var ama tavuksuz günümün geçtiğini hatırlamam ha bu sporla alakalı değil küçüklükten beri et süt ürününü fazla tüketirim
Mesaj otomatik birleştirildi:

Dengelerseniz çok mantıklı olur hocam.
Ozaman bcaa energy alıyorum ya hiq dan fazla arastırmaya gerek yok belki bida almam amacım deneyimlemek biraz da

Ekler

• IMG_0180.jpeg
    IMG_0180.jpeg
    223.2 KB · Hit: 10

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,632
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Pumpken çekmiştim belki ondan olabilir ardakaşla cektiğim başka bir fotoda var aynı gün içinde beslenme olarak dediğim gibi kahvaltıda bazen yumurtalı tost falan yiyorum genel olarak menümde tavuk var ama tavuksuz günümün geçtiğini hatırlamam ha bu sporla alakalı değil küçüklükten beri et süt ürününü fazla tüketirim

Ozaman bcaa energy alıyorum ya hiq dan fazla arastırmaya gerek yok belki bida almam amacım deneyimlemek biraz da
Anladım güzel yapıyorsun et süt ürünleri kemikleri güçlendiriyor büyütüyor hiq alabilirsin güzeldir

A.Arif

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
550
İsim
Arif

Protein tozu olarak ne kullanıyorsunuz hocam?

loewry

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
220
İsim
Alper Kaplan

Cevdet Sunay

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,339
İsim
Hakan
Bcaa energy mi eaa mı sizce bide benim beslenmem yeterlimi size göre ?

Bu forumda öyle bir şey varmı
Kral niye Bcaaya taktın
Yeterince yemek yiyormussun senin icin gereksiz enerjisi düşündüğün kadat olan bir şey değil

Çok merak ediyorsan 20tlye kingsize nutrition tek kullanım BCAAsını alabilirsin

loewry

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
220
İsim
Alper Kaplan
Kral niye Bcaaya taktın
Yeterince yemek yiyormussun senin icin gereksiz enerjisi düşündüğün kadat olan bir şey değil

Çok merak ediyorsan 20tlye kingsize nutrition tek kullanım BCAAsını alabilirsin
Vazgeçtim almaktan güray aydın da zaten öyle diyor ama citrulline malat alabilrisiniz diyor daha iyi pump ve damarlanma için

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,850
Üyeler
163,565
Son üye
İsmailkc00
Top Bottom