bende cooler master g800 var 800w 80 gold sertifikalı 3000 TL istanbuldaysan elden verebilirim850 watt markali psu lar pahali oldugu icin 2. el alinir mi
bence psu 2. el alınmaması gereken bir parça. Kim bilir kaç defa elektrik gitti bunu bilemezsin aldıktan sonra kısa devre yapıp yapmayacağı belli olmaz. Bütçen nedir ?850 watt markali psu lar pahali oldugu icin 2. el alinir mi
Alinmamali850 watt markali psu lar pahali oldugu icin 2. el alinir mi
evet bütçen nehmm haklisin evet
psu icin olan butce mi
hocam bilindik markalar olursa daha guzel olur ya msi veya corsair veya gigabyte fln
evet hocam sans isi ya benim daha ups almam gerekecek o zamanben aldim sorunu yok. Senin elindeyken de elektriği gidiyor zaten, bana çok pahalı gelmişti psular zamanında ben de riske girdim 2.el aldım. Tabi şans işi şu ana kadar sorun olmadığı olmayacağı anlamına gelmez ama bu sıfır ürünler için de geçerli sadece ihtimali biraz daha düşük.
High Power , Raijintek , Seasonic gibi üreticiler globalde kalitesini kanıtlamış sektörün en büyük güç kaynağı üretcilerindendirler. Büyük markalar olarak bildiğiniz çoğu markaların ürünleri bu arkadaşların fabrikalarından fason üretim olarak çıkıyorhocam bilindik markalar olursa daha guzel olur ya msi veya corsair veya gigabyte fln
raijintek markasini ilk defa duyuyorum psu pc nin kalbi gibi bir sey ilk defa duydugum icin diyorum dandik bir markaya butun sistemi birakamam guvenemem kaliteli marka ariyorum bu yuzden high power i duymustum orta sinif glb
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
evet hocam sans isi ya benim daha ups almam gerekecek o zaman
anladim hocamHigh Power , Raijintek , Seasonic gibi üreticiler globalde kalitesini kanıtlamış sektörün en büyük güç kaynağı üretcilerindendirler. Büyük markalar olarak bildiğiniz çoğu markaların ürünleri bu arkadaşların fabrikalarından fason üretim olarak çıkıyorTayvanlı kökenli firmalar genel olarak güzel kalitede oluyolar , çin ile karıştırılmasın
High Power psu ya rahatlıkla sistemini emanet edebilirsin.