Yardım Sitem için psu önerisi

Delta son kullanıcıya oynayan bir firma değil. Bu sebeple dış görünüş önemli değil.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Pek oyle sayılmaz aslında.
psuda her türlü dış görünüş önemli değil çoğu kasada asla görünmüyor zaten :D

Delta son kullanıcıya oynayan bir firma değil. Bu sebeple dış görünüş önemli değil onlar için.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Pek oyle sayılmaz aslında.
1000w modüler ve a tier nasıl 4200 oluyor anlayamıyorum

1000w modüler ve a tier nasıl 4200 oluyor anlayamıyorum

İncelemesi burada var. İç bileşenleri üst düzey. Ripple değerleri mükemmel. Kötü yanlarıda var tabiiki. Fan sesi 50 desibel. Ayrıca 190mm uzunluğu var. Bu sebeple her kasaya uymaz. Gen 5 desteği yok. ATX 2.32 standartında üretilmiş. Bu sebeple belki yeni nesil ekran kartlarında sorun çıkabilir.

Son düzenleme:

İncelemesi burada var. İç bileşenleri üst düzey. Ripple değerleri mükemmel. Kötü yanlarıda var tabiiki. Fan sesi 50 desibel. Ayrıca 190mm uzunluğu var. Bu sebeple her kasaya uymaz. Gen 5 desteği yok. ATX 2.32 standartında üretilmiş.
Tam 1 yıldır bu fiyatta ve marka algısından dolayı bu zamana kadar kimse almadı.
Kablosu dışında eksiği yok sanırım
5 6 ay sonra almayı düşünüyorum

direkt nesil atlamış oluyorsan 13k bir tık pahalı olmuş 11-12k ya bulabiliyorsun fakat geçilebilir elinizdeki psunun tam modeli var mı ? hyperin 3-4 tane modeli var çünkü.
Bulamadim hocam o civarda hep 3070 ler var pahalj satiyorlar diger 3080 ler rog 15k ve uzediydi fsp hyper 650w bronz

1756047203890.webp

@yusuf7878 hocam tek bronz olan m85+ C tier olarak gözüküyor cybenetics te bulamadım
https://www.fsplifestyle.com/en/product/HYPERM85plus650W.html 3080 için yeterli gibi sanki.

Alıntıyı görüntüle
@yusuf7878 hocam tek bronz olan m85+ C tier olarak gözüküyor cybenetics te bulamadım
https://www.fsplifestyle.com/en/product/HYPERM85plus650W.html 3080 için yeterli gibi sanki.

İncelemesi burada. 3 tane giriş isteyen kart için Konnektör sayısı yetersiz. Çoklayıcı kullanmak sağlıklı olmaz. Transient response testi yok elimde. O sebeple yeter mi orası meçhul.

Geri