Yurt dışında VPN ile IPTV izlenebilir mi?

Riskor

80+
Reaksiyon skoru
1
Ben yurt dışında yaşıyorum. IPTV paketlerine baktığımda yurt dışı fiyatlarıyla Türkiye fiyatları arasında neredeyse 2 kat fark var. Ben Türkiye paketlerinden alırsam. VPN ile izleyebilir miyim?

Ben yurt dışında yaşıyorum. IPTV paketlerine baktığımda yurt dışı fiyatlarıyla Türkiye fiyatları arasında neredeyse 2 kat fark var. Ben Türkiye paketlerinden alırsam. VPN ile izleyebilir miyim?
İzlersin de vpn yi açmayı unutursan naneyi yersin

İzlersin vpn açmayı unutma yeter.

yurt dışına hizmet veren iptv de var isveçte biz kullanıyorduk vpnsiz

hiç bir şey olmaz vpn kullanmana gerek yok zaten bir dönem mobilden izlemek için vpn gerekiyordu zaten adamların serverları tr de değil.

hiç bir şey olmaz vpn kullanmana gerek yok zaten bir dönem mobilden izlemek için vpn gerekiyordu zaten adamların serverları tr de değil.
Valla birinden deneyip sonra aldım. Şuan zaten hızlı VPN imde olduğu için VPN açıp izliyorum. Herhangi bir problem yaşamadım ama ilerlen zamanlarda göreceğiz bakalım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Gel sana uyguna satayım telegram @siberiptvv yaz
Şuan birisinden aldım üyelik memnun kalmazsam sana yazarım kral.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,515
Üyeler
183,847
Son üye
bexonway
Geri