İzlersin de vpn yi açmayı unutursan naneyi yersinBen yurt dışında yaşıyorum. IPTV paketlerine baktığımda yurt dışı fiyatlarıyla Türkiye fiyatları arasında neredeyse 2 kat fark var. Ben Türkiye paketlerinden alırsam. VPN ile izleyebilir miyim?
İzlersin vpn açmayı unutma yeter.Ben yurt dışında yaşıyorum. IPTV paketlerine baktığımda yurt dışı fiyatlarıyla Türkiye fiyatları arasında neredeyse 2 kat fark var. Ben Türkiye paketlerinden alırsam. VPN ile izleyebilir miyim?
Eğer yanlışlıkla vpnyi kapatıp girersen hesabını alırlar.
İzlersin de vpn yi açmayı unutursan naneyi yersin
VPN açtığımda sürekli farklı ip veriyor ya ondan yana problem yaratmazlar değil mi.İzlersin vpn açmayı unutma yeter.
Sanmıyorum bişe olmaz.VPN açtığımda sürekli farklı ip veriyor ya ondan yana problem yaratmazlar değil mi.
Anlar sen merak etmeİzin vermeyen var dediğin adam VPN açtığımı nereden anlayacak ki.
Valla birinden deneyip sonra aldım. Şuan zaten hızlı VPN imde olduğu için VPN açıp izliyorum. Herhangi bir problem yaşamadım ama ilerlen zamanlarda göreceğiz bakalım.hiç bir şey olmaz vpn kullanmana gerek yok zaten bir dönem mobilden izlemek için vpn gerekiyordu zaten adamların serverları tr de değil.
Şuan birisinden aldım üyelik memnun kalmazsam sana yazarım kral.Gel sana uyguna satayım telegram @siberiptvv yaz