15bin tl tablet önerisi

iKaosS

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
77
şuana kadar huawei matepad 11.5 ve xiaomi pad 6 tabletlerini güzel buldum. huawei almak istiyodum zaten ama uygulamadan atma gibi şikayetler geliyomuş kullanan var mı gerçekten atma oluyor mu?

apple cihaz kullanıyosan 10.nesil ipad üzmez. gerçi muadillerinin performansını bilmiyorum ama ipad ekosistem içinde güzel çalışıyor. bazı markalar tabletlerinin yanında güzel ekipman da gönderiyor hoşuna giderse onlara da yönelebilirsin.

şuana kadar huawei matepad 11.5 ve xiaomi pad 6 tabletlerini güzel buldum. huawei almak istiyodum zaten ama uygulamadan atma gibi şikayetler geliyomuş kullanan var mı gerçekten atma oluyor mu?

Bence ipad 10.nesil al.

apple cihaz kullanıyosan 10.nesil ipad üzmez. gerçi muadillerinin performansını bilmiyorum ama ipad ekosistem içinde güzel çalışıyor. bazı markalar tabletlerinin yanında güzel ekipman da gönderiyor hoşuna giderse onlara da yönelebilirsin.
ipad air 5 nasıldır 17bine

ipad air 5 nasıldır 17bine
apple sitesinden bir karşılaştır istersen. ben şimdi baktım sıradan bir kullanıcı için o fark değmez ama performans da performans dersen m1 işlemci tabii ki daha başkadır. yanlış bilmiyorsam 10.nesil ipad iphone 12 işlemcisi kullanıyor. benim oynadığım en ağır oyun pubgdir akıcı oynayabiliyorum. video film vs zaten konuşmaya gerek yok.

Samsung tablet olarak :tab a7 sp fe kullanan biri olarak bence samsung tablet almayın
2 yıl kadar yetiyor sonra hep kasıyor.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

kullanan biri olarak mükemmel bir cihaz sen o modeli kullanıp memnun kalmadın diye koca markayı karalamaya gerek yok bence
Hocam ben markayı karalamıyorum sadece deneyimlerimi aktarıyorum. Ki zaten ben de s24 ultra kullanan birisiyim :)

Hocam bilmiyorum ama oyun oynayacaksanız haberiniz olsun huaweinin o tabletinde jiroskop yok

samsung tablet almayın diyorsun dostum :)
Hocam ben yanlış yazmışım pardon yani ben o modellerden pek memnun kalmadım belkide benim ürünümde sıkıntı vardır.

Hocam bilmiyorum ama oyun oynayacaksanız haberiniz olsun huaweinin o tabletinde jiroskop yok

Hocam ben yanlış yazmışım pardon yani ben o modellerden pek memnun kalmadım belkide benim ürünümde sıkıntı vardır.
ben kendi tabletimden memnunum hele ki yazma performansı olarak mükemmel bir tablet

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,220,214
Üyeler
197,839
Son üye
zorlu38
Geri