şuana kadar huawei matepad 11.5 ve xiaomi pad 6 tabletlerini güzel buldum. huawei almak istiyodum zaten ama uygulamadan atma gibi şikayetler geliyomuş kullanan var mı gerçekten atma oluyor mu?
ipad air 5 nasıldır 17bineapple cihaz kullanıyosan 10.nesil ipad üzmez. gerçi muadillerinin performansını bilmiyorum ama ipad ekosistem içinde güzel çalışıyor. bazı markalar tabletlerinin yanında güzel ekipman da gönderiyor hoşuna giderse onlara da yönelebilirsin.
Samsung tablet olarak :tab a7 sp fe kullanan biri olarak bence samsung tablet almayın![]()
Samsung Galaxy Tab S9 FE+ Wi-Fi Tablet (8 GB / 128 GB)
Samsung Galaxy Tab S9 FE+ Wi-Fi Tablet SM-X610NZSATUR detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.www.epey.com
Güzeldir. performansı iyi.ipad air 5 nasıldır 17bine
kullanan biri olarak mükemmel bir cihaz sen o modeli kullanıp memnun kalmadın diye koca markayı karalamaya gerek yok benceSamsung tablet olarak :tab a7 sp fe kullanan biri olarak bence samsung tablet almayın
apple sitesinden bir karşılaştır istersen. ben şimdi baktım sıradan bir kullanıcı için o fark değmez ama performans da performans dersen m1 işlemci tabii ki daha başkadır. yanlış bilmiyorsam 10.nesil ipad iphone 12 işlemcisi kullanıyor. benim oynadığım en ağır oyun pubgdir akıcı oynayabiliyorum. video film vs zaten konuşmaya gerek yok.ipad air 5 nasıldır 17bine
2 yıl kadar yetiyor sonra hep kasıyor.Samsung tablet olarak :tab a7 sp fe kullanan biri olarak bence samsung tablet almayın
Hocam ben markayı karalamıyorum sadece deneyimlerimi aktarıyorum. Ki zaten ben de s24 ultra kullanan birisiyimkullanan biri olarak mükemmel bir cihaz sen o modeli kullanıp memnun kalmadın diye koca markayı karalamaya gerek yok bence
samsung tablet almayın diyorsun dostum2 yıl kadar yetiyor sonra hep kasıyor.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Hocam ben markayı karalamıyorum sadece deneyimlerimi aktarıyorum. Ki zaten ben de s24 ultra kullanan birisiyim![]()
Hocam bilmiyorum ama oyun oynayacaksanız haberiniz olsun huaweinin o tabletinde jiroskop yokşuana kadar huawei matepad 11.5 ve xiaomi pad 6 tabletlerini güzel buldum. huawei almak istiyodum zaten ama uygulamadan atma gibi şikayetler geliyomuş kullanan var mı gerçekten atma oluyor mu?
Hocam ben yanlış yazmışım pardon yani ben o modellerden pek memnun kalmadım belkide benim ürünümde sıkıntı vardır.samsung tablet almayın diyorsun dostum![]()
ben kendi tabletimden memnunum hele ki yazma performansı olarak mükemmel bir tabletHocam bilmiyorum ama oyun oynayacaksanız haberiniz olsun huaweinin o tabletinde jiroskop yok
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Hocam ben yanlış yazmışım pardon yani ben o modellerden pek memnun kalmadım belkide benim ürünümde sıkıntı vardır.