SSD de ki sistemi m2 ssd ye nasıl aktarırım

stilex2

80+
Reaksiyon skoru
1
Hazır sistem satın aldım içerisinde m2 ssd var ve önceki bilgisayarda bulunan şeyleri geçirmekle uğraşmamak için mevcut sata SSD yi hazır sisteme takmak istiyorum ancak nereye bağlayacağım ve windowslar çakışacağı için ne yapmam lazım bilmiyorum yardımcı olursanız cok iyi olur

Hazır sistem satın aldım içerisinde m2 ssd var ve önceki bilgisayarda bulunan şeyleri geçirmekle uğraşmamak için mevcut sata SSD yi hazır sisteme takmak istiyorum ancak nereye bağlayacağım ve windowslar çakışacağı için ne yapmam lazım bilmiyorum yardımcı olursanız cok iyi olur
suanda mevcut pcnız varsa tasırken sılın

yani sadece sistem diskinden windowsu silmem yeterli olur mu? sonrasında yeni pc ye takacağım ssdyi ve masaüstümdeki her şeyin ona geçmesini istiyorum taktığımda geçer değil mi
o konu hakkında bılgım yok sata ssd de sılmenız yeterlı olur

ssdyi yeni bilgisayara takıp biostan başlattım ancak benim istediğim şuan sata ssd de ki windowsu m2 ssdye aktarmak ve o şekilde başlatabilmek mümkün müdür

ssdyi yeni bilgisayara takıp biostan başlattım ancak benim istediğim şuan sata ssd de ki windowsu m2 ssdye aktarmak ve o şekilde başlatabilmek mümkün müdür
onu bılemem hocamda ne gerek var dırek m2 ye kurun

onu bılemem hocamda ne gerek var dırek m2 ye kurun
aktarmam gereken çok şey var 40 a yakın google profili mevcut bunların gitmemesi lazım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

şuan zaten 2sinde de windows yüklü

Geri