YBR125 tam deneyimlik motor onu alacaksın istediğin kadar düşür kaldır bir şey olmaz zaten parçası bol ve çok ucuz ayrıca satışı da çok kolay oluyor. Öğrenebileceğin en kolay motor.Arkadaşlar ben hayatımda ilk kez motosiklet alacağım. Otomatik mi manuel mi almalıyım bilemedim. Aklıma Honda CB125F yattı fakat önerilere açığım. Bilgili olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.
Parçaları Drift L'den ucuz valla :dYBR125 tam deneyimlik motor onu alacaksın istediğin kadar düşür kaldır bir şey olmaz zaten parçası bol ve çok ucuz ayrıca satışı da çok kolay oluyor. Öğrenebileceğin en kolay motor.
Bütçe varsa girmesin hocam. Parçaları pahalı kalıyor.yanı cıne bulasma derımde drıft l bakabılırsın gırla parcası dolu ulkede
sorun kendisinde zaten .d pahalı japon kalitesi oluncaParçaları Drift L'den ucuz valla :d
yanı dogruParçaları Drift L'den ucuz valla :d
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bütçe varsa girmesin hocam. Parçaları pahalı kalıyor.
ucuzsa her halde ybr al gecParçaları Drift L'den ucuz valla :d
Bütçe varsa girmesin hocam. Parçaları pahalı kalıyor.
Hocam sıfırını alabileceğim bir site var mı?YBR125 tam deneyimlik motor onu alacaksın istediğin kadar düşür kaldır bir şey olmaz zaten parçası bol ve çok ucuz ayrıca satışı da çok kolay oluyor. Öğrenebileceğin en kolay motor.
Hondayı önermiyor musun hocam?Yamaha YBR 125 öneririm. Daha sağlam makine. Ben drift l aldım memnunum ama bir Yamaha YBR değil mesela.
Sıfır alma hocam ilk defa alacaksan o motor sürekli düşer 2.el temiz bulursan yapıştır.Hocam sıfırını alabileceğim bir site var mı?
Hondayı önermiyor musun hocam?
Bildiğim kadarıyla şuan sıfır bulunmuyor.Hocam ben ilk kullanıcısı olmak istiyorum, alışırım zamanla iyi kullanmaya özen göstericem.
CB125F al.Arkadaşlar ben hayatımda ilk kez motosiklet alacağım. Otomatik mi manuel mi almalıyım bilemedim. Aklıma Honda CB125F yattı fakat önerilere açığım. Bilgili olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.