Yardım Honda CB125F alınır mı?

DracheN

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,419
Arkadaşlar ben hayatımda ilk kez motosiklet alacağım. Otomatik mi manuel mi almalıyım bilemedim. Aklıma Honda CB125F yattı fakat önerilere açığım. Bilgili olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.

Yamaha YBR 125 öneririm. Daha sağlam makine. Ben drift l aldım memnunum ama bir Yamaha YBR değil mesela.

Arkadaşlar ben hayatımda ilk kez motosiklet alacağım. Otomatik mi manuel mi almalıyım bilemedim. Aklıma Honda CB125F yattı fakat önerilere açığım. Bilgili olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.
YBR125 tam deneyimlik motor onu alacaksın istediğin kadar düşür kaldır bir şey olmaz zaten parçası bol ve çok ucuz ayrıca satışı da çok kolay oluyor. Öğrenebileceğin en kolay motor.

yanı cıne bulasma derımde drıft l bakabılırsın gırla parcası dolu ulkede

YBR125 tam deneyimlik motor onu alacaksın istediğin kadar düşür kaldır bir şey olmaz zaten parçası bol ve çok ucuz ayrıca satışı da çok kolay oluyor. Öğrenebileceğin en kolay motor.
Parçaları Drift L'den ucuz valla :d
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

yanı cıne bulasma derımde drıft l bakabılırsın gırla parcası dolu ulkede
Bütçe varsa girmesin hocam. Parçaları pahalı kalıyor.

yanı dogru

ucuzsa her halde ybr al gec

Hocam sıfırını alabileceğim bir site var mı?

Yamaha YBR 125 öneririm. Daha sağlam makine. Ben drift l aldım memnunum ama bir Yamaha YBR değil mesela.
Hondayı önermiyor musun hocam?

Hocam sıfırını alabileceğim bir site var mı?

Hondayı önermiyor musun hocam?
Sıfır alma hocam ilk defa alacaksan o motor sürekli düşer 2.el temiz bulursan yapıştır.

Sıfır alma hocam ilk defa alacaksan o motor sürekli düşer 2.el temiz bulursan yapıştır.
Hocam ben ilk kullanıcısı olmak istiyorum, alışırım zamanla iyi kullanmaya özen göstericem.

CB125F al.

Geri