Tlauncher Arkadaşlarıma skinim Alex olarak gözüküyor.

Hocam sunucularda takılıyorum genellikle Bir arkadaş ayrı optifine kurun dedi kuramadım nasıl kurarım?
optifine sitesine girin ordan kulandığınız mc sürümü olanı indirin ama oyundan o sürümün fabric versiyonunun inmiş olduğuna emin olun sonra indirdiğiniz optifine dosyasına tıklayın kurulumu yapın tlauncheri açınca zaten biraz değişik bi ad ile gözükür

optifine sitesine girin ordan kulandığınız mc sürümü olanı indirin ama oyundan o sürümün fabric versiyonunun inmiş olduğuna emin olun sonra indirdiğiniz optifine dosyasına tıklayın kurulumu yapın tlauncheri açınca zaten biraz değişik bi ad ile gözükür
tlaucher ın kendı ıcınde optıfıne yokmu ne gerek var

Hocam optifine kurma kısmına gelince 1.20.1 minecraft sürümü bulunamadı diyor ne yapacağım?

tlaucher ın kendı ıcınde optıfıne yokmu ne gerek var
Arkadaşın dediğini uyguluyorum hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam birde bir video izledim adamın eklenti ekleme kısmında optifinenin yanında tik var bende anlamadım bende yok fakat

bu sürüm olması lazım

bakın ben 1.16.5 kulandğım için bunlara pek bakmadım ondan tam bilmiyorum

@Gurkanpiro doğru olan bu demi
Aynısını indirdim videoda optifinenin yanında tik var onu göremiyorum yok bend ehocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

evet bu olması lazım ama ayrıyetten yuklenmıyor dıye bılıyom bende denemıstım
yüklenmesi lazım hocam

Ekler

• 1724348634844.png
    1724348634844.png
    10.4 KB · Hit: 25
bende yüklü 1.16.5 te yazıyor orda biraz değişik isimli olan optfine
hocam başka bir videoda dosya konumunu açıp sürümlere ekliyor optifineyi ne kadar doğru?

hocam başka bir videoda dosya konumunu açıp sürümlere ekliyor optifineyi ne kadar doğru?
ss atarmısınınız eğer anladığım gibiyse sizin dediğiniz mod olan direkt sürümlerin dosya konumuna atılmıyor ben kendimde indiridim yükledikten sonra üstüne gelip açıyorsunuz sonra onaylıyorsunuz kuruldu diyor zaten 2snde ben böyle kurdum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,707
Üyeler
184,047
Son üye
Nytnos
Geri