steamunlocked.net virüs müdür

Selim Ege Aydemir

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
188
steamunlocked.net den oyun indirilir mi virüslü müdür?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

steamunlockedçnet den korsan oyun indirsem virüs yer miyim

steamunlocked.net den oyun indirilir mi virüslü müdür?

steamunlockedçnet den korsan oyun indirsem virüs yer miyim
siteyi ilk defa duydum al buda virüstotal sonuçları sadece libnkinin

almak için değil gwnellikle daha almadım pc
o zaman kusura bakma veya bak umarım pcne virüs girer biliyorum tr ekonomsii oyunların çoğu pahalı ama ben hayatım boyunca daha mc hariç hiç bi oyunu korsan kulanamdım hep indirim bekledim indirim yakaladım paramın yetmediği oyunları ya oynamadım yada game pass yüklemeyi düşündüm bana kalırsa bi oyun fiyatı 1000tlyi geçmiyor ve indiriyorsanız bu yaptığınız hırsızlıktır 1000tl altı oyunlar genelde indirimle güzel fiyata geliyor

o zaman kusura bakma veya bak umarım pcne virüs girer biliyorum tr ekonomsii oyunların çoğu pahalı ama ben hayatım boyunca daha mc hariç hiç bi oyunu korsan kulanamdım hep indirim bekledim indirim yakaladım paramın yetmediği oyunları ya oynamadım yada game pass yüklemeyi düşündüm bana kalırsa bi oyun fiyatı 1000tlyi geçmiyor ve indiriyorsanız bu yaptığınız hırsızlıktır 1000tl altı oyunlar genelde indirimle güzel fiyata geliyor
neden güldünüz söyleyin bizde gülelim @Kerem gök

neden güldünüz söyleyin bizde gülelim @Kerem gök
gta 6 ya oynadıpınız kadar ödeyeceksiniz diye bir şey getirmeyi düşünüyorlar o zamanda öyle dersiniz umarım

Virüs yok güvenle indirebilirsiniz.
Fakat yüklemeler bilerek yavaşlatıyor. Daha hızlı yüklemek için para istiyorlar. Gelirleri bu.

hocam peki sizce ezglobal alınır mı
güzel şaka .d neyse tamam ahlak bekçilği yapmicağım pahalı oyunlar için fitgirl bakabilirsiniz devamını anlatmiyim siz araştırın sizin seçiminiz en azından rica ediyorum pahalı oyunlarda kulanın

Geri